IZUZETNO OPASAN URAGAN STIŽE NA BERMUDE: Jaki talasi mogu da RAZORE ostrva

Prema predviđanjima američkog centra, uragan Nikol, s maksimalnom jačinom vetra od 215 kilometara na sat danas će preći preko Bermudskih ostrva

  • 1

Uragan Nikol, označen kao "izuzetno opasan" koji je osnažio u oluju kategorije četiri, na skali do pet, kreće se ka Bermudima, britanskoj teritoriji u Atlantskom okeanu, upozorio je noćas američki Nacionalni centar za uragane (NHC).

KAO DA SU PROKLETI: Amerikancima posle urgana Metju, STIŽE JOŠ JEDAN! (VIDEO)

Prema predviđanjima američkog centra, uragan Nikol, s maksimalnom jačinom vetra od 215 kilometara na sat danas će preći preko Bermudskih ostrva.

On je u pet sati jutros, po centralnoevropskom vremenu, bio 290 kilometara južno od tog arhipelaga.

Bermudi treba da se pripreme za opasnu oluju, razorne talase i jake kiše, a stanovnici da požure i pripreme se da zaštite svoje živote i svoju imovinu, upozorio je centar.

Prolazak uragana Metju preko Kariba i SAD prošle nedelje bio je izuzetno razoran.

Na Haitiju uragan Metju usmrtio je najmanje 473 osobe, a 175.000 je povređeno.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amerika

    15. oktobar 2016 | 22:10

    Pa prosli uragan metju nije bio toliko razoran bar za floridu,srusilo se po koje drvo,u st augustine poplava,u jacksonville dobro bilo koliko su najavljivali,vecinom iako nije jak vetar,na tv najave skoro smak sveta,da bi narod pocistio prodavnice,ovde je sve business,tako da su neki navijaci iz srbije,ostali uskraceni propasti amerike,bar za mog zivota jos nece propasti, pozdrav sa tople floride...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA