UCENJIVAO DA ĆE IH REĆI MAJKAMA: Tinejdžer na Fejsbuku delio slike GOLIH DEVOJČICA!

- Sve je počelo tako što je najstariji dečak, L. A. devojčici koja ide u somi razred na Fejsbuku poslao poruku da ima fotografije njene gole majke i da će ih objaviti ukoliko mu ona ne pošalje svoje obnažene slike - rekao je izvor iz istrage

  • 4

Šest tinejdžera iz Valjeva osuđena su na vaspitnu meru pojačanog nadzora roditelja jer su na Fejsbuku delili fotografije golih devojčica, a među tri žertve dečaka je i devojčica koja je osmi razred.

HRVAT GLUMIO DEČAKA OD 14 GODINA da bi mu devojčice preko Fejsbuka slale svoje gole fotke (VIDEO)

Prema saznanjima Informera, sve je izašlo na videlo kada se jedna od devojčica poverila majci, pa se u ceo slučaj uključio i Centar za socijalni rad, policija i sud.

Kaznene mere izrečene su 15-godišnjacima D. A., A. M., A. Đ., M. O. i O. V. zbog neovlašćenog objavljivanja tuđih snimaka, a L. A. (17) se tereti i za iznudu.

Kako je rekao izvor iz policije, dve žrtve imaju 15 godina, a treća 14.

- Sve je počelo tako što je najstariji dečak, L. A. devojčici koja ide u somi razred na Fejsbuku poslao poruku da ima fotografije njene gole majke i da će ih objaviti ukoliko mu ona ne pošalje svoje obnažene slike. Devojčica se uplašila ove pretnje, pa mu je poslala pet fotografija sa intimnim delovima tela, bez odeće. On je te slike preko Fejsbuka poslao svojim drugarima koji su to širili dalje - rekao je izvor iz istrage.

Sud je utvrdio da je O. V., u isto vreme i slike druge dve maloletnice prosledio svojim drugovima. Kako saznaje ovaj list, jedna od tih devojčica je na suđenju, koje je bilo zatvoreno za javnost, rekla da je O. V. slala obnažene fotografije jer joj se sviđao, ali ga je zamolila da ih ne pokazuje nikome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nira

    14. oktobar 2016 | 09:38

    Batina je iz raja izašla sve njih treba pošteno namlatiti i poslati na društveno korisni rad!

  • Ludak

    14. oktobar 2016 | 08:39

    Eto kucno vaspitanje .

  • dragan

    14. oktobar 2016 | 10:00

    zakon lepo kaze da oni koji poseduju ,objavljuju slike na kojima se nalaze goli maloletnici ,te osobe ce biti krivicno kaznjene, tj sa zatvorom. e sad sto nase tuzilastvo radi naopako, zazmuri na jedno oko..itd....to je nasa sramota. tuzilastvo znaci dopusta,stimulise maloletnicku pornografiju, jer u ovom slucaju kao i u svim ostalim tuzilastvo nije krivicno gonilo osobe koje su se slikale gole i onda te svoje gole slike slale navodno kao ucenjivacima. znaci i moje dete moze slobodno da s slika golo i te svoje s;ike podeli s svima ,a posle kada to otkrije policija ono ce se izvuci na foru kako ga je na to neko primaorao...stvarno smesno ,jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA