NIZAK UDARAC HILARI KLINTON: Ovako je Tramp uživao dok sam se ja borila za zemlju

Originalan potez izbornog štaba Demokratske partije

  • 5

Sasvim je očekivano da se kampanja za predsednika SAD zaoštrava iz dana u dan kako se bliži 8. novembar, ali izborni štab Hilari Klinton došao je na prilično  originalnu ideju kako bi što očiglednije istakao razliku između kandidata Demokratske stranke i Donalda Trampa.

>>> DONALD TRAMP SE IZVINIO SRBIJI ZBOG BOMBARDOVANJA: To je bila velika greška, Srbi su dobri ljudi

Na internet sajtu kandidatkinje demokrata smenjuju se fotografije iz prošlosti, a u tekstu za svaku godinu se upoređuje šta se u tom periodu značajno  dešavalo u životima Hilari Klinton i Donalda Trampa.

Iako je i bez ovog poteza stručnjaka za izborni marketing bilo prilično jasno da se karakteri  i životne priče Klintonove i Trampa veoma razlikuju, savetnici kandidata Demokratske partije su odlučili da to jasno i taksativno istaknu.

Tako za 1995. godinu piše da je Hilari u govoru u Ujedinjenim nacijama istakla  "da su ljudska prava ženska prava, to jest da su ženska prava zauvek ljudska  prava", dok je Tramp pošto je postao vlasnik kompanije "Mis Univerzum" najavio da će ubuduće misice nositi manje bikinije i više štikle.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kad se zaustavite na 1973. godini, pročitaćete da je Hilari tada kao diplomac sa Univerziteta Jejl išla od vrata do vrata i pravila istraživanje o razlozima zbog  kojih hendikepirana deca ne idu u školu, dok je Tramp bio optužen da za rasnu diskriminaciju jer nije želeo da njegove nekretnine iznajmljuju Afroamerikanci.

Ako vam na ekranu izađe 2001. godina, saznaćete da je Hilari u Kongresu tada  predlagala 120 milijardi pomoći za Njujork posle terorističkog napada, a Tramp je posle rušenja kula bliznakinja izjavio da je zgrada u njegovom vlasništvu postala najviša u Njujorku.

Nije moguće reći kakav će efekat na birače imati ovaj prilično originalan potez demokratske partije, ali nema sumnje da se uskoro može očekivati ništa manje žestok odgovor iz tabora Donalda Trampa.

Kako sve to izgleda, možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    14. oktobar 2016 | 23:06

    Pa da mislim da je naj afirmativniji onaj deo iz te bogate proslosti humanitarno bombardovanje Srbije i prosipanje uranijumskih bombi. Za tu umotvorinu cenim da bi besmislena Nobelova, mogla da dodje u obzir za popunu fondacije.

  • Jontra

    14. oktobar 2016 | 22:48

    Babu treba ... dok još može.

  • Sd

    14. oktobar 2016 | 22:07

    Dobar je Tramp ali se mnogo glupira za predsednika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA