DALA SAM MAGU TOMISLAVU 3.350 EVRA DA MI SE VRATI IGOR, ALI UZALUD: Vidovnjaci u Srbiji najviše varaju zaljubljene osobe

Magovima, vračarama i vidovnjacima nikada nije bilo lakše da prevaritie zaljubljene, bolesne, uplašene i prvenstveno naivne

  • 33

Mlada žena dala je vidovnjaku 3.350 evra da bi joj vratio neprežaljenu ljubav ali, nije joj vraćen ni voljeni a ni novac. Druga, obolela od raka, boreći se za život dala je vidovnjaku 270 evra. Uzalud. 

Njih dve samo su deo mase prevarenih. Nakon svega, žrtve magova malo kada se obraćaju policiji, zbog stida i podsmeha okoline, a svoje muke iznose na sajtu za prevarene.

VRAČARE I GATARE HARAJU SRBIJOM: Vidovnjaci OTELI od Srba 6 miliona dinara! Lažni sveštenik krao zlato od ljudi nudeći im SPAS

Najviše onih koji se jadaju na prevare vidovnjaka su zaljubljeni, koji su tražili da im se vrati voljena osoba. Mag Tomislav optužen je da jednoj ženi nije vratio voljenog, mada je za to uzeo 3.350 evra!

- Započeli smo seansu da se skine prokletstvo koje je na mene bačeno i dolazi iz dubine desetog pokoljenja. Nakon prve seanse mi je naplatio 350 evra i rekao da treba još tri puta da se sretanemo, i da će nakon tog poslednjeg sve biti kako treba. Iskreno, bila sam u komi, raspala mi se dugogodišnja veza i tražila sam svaku slamku spasa... Nakon dve nedelje smo se ponovo našli i onda je radio s nekom lobanjom čišćenje, što je najavio da će me koštati 500 evra, koje sam mu dobrovoljno predala... Nakon tri dana me nazvao i rekao da mi može vratiti voljenog za sedam dana, ali moramo delovati odmah.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Iskreno, bila sam skrhana od tuge i kad mi je to rekao odjednom kao da mi se sve vratilo i rekla sam - u redu, sve samo da mi se Igor vrati. Ali na žalost, to me izašlo 2.500 evra koje sam mu predala. Mislim da je sada suvišno da pišem da niti se moj Igor vratio, niti mi je vraćen novac, niti se dotični prevarant više javio… Nisam otišla u policiju, iskreno, nisam htela da mi se smeju jer sam bila naivna i slomljena od tuge za bivšim. Sada je to iza mene, a njemu na čast i dušu - piše ostavljena žena.

SRPSKI BELI MAGOVI: Ovako vidovnjaci skidaju uroke i donose zdravlje, ljubav i pare! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zbog ljubavnih jadi, još jedna žena pozvala je vidovnjaka, a naivni poziv pretvorio joj je život u pakao.

Vidovnjak joj je rekao da je ljubav manji problem, te da će kada zatrudni pobaciti, a majka će joj izvršiti samoubistvo. Da tu magiju skine, vidovnjak je tražio i uzeo 900 evra. Kako ova žena piše, vidovnjak "radi preko glasa", odnosno, 900 evra je uzeo posle par telefonskih razgovora.

Još jedna žena piše da je vidovnjakinji iz okoline Novog Sada poslala ukupno 350 evra, 16.000 dinara i svoju majicu zbog ljubavne magije, ali se voljeni nije vratio, a vidovnjakinja se više nije javila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vidovnjačke prevare sada, zbog napretka tehnologije, funkcionišu još jednostavnije nego ranije. Sve više samozvanih magova klijentima ne otkrivaju ni lični opis, ni adresu, a ni grad u kome ordiniraju jer sve rade putem društvenih mreža i telefonom.

"OBILAZIM ASTRALNE SVETOVE": MUŽ JELENE MARJANOVIĆ tvrdio da je VIDOVIT i da se seća prošlog života

Tvrde da predviđaju i preko slike i glasa. Naplaćuju poštom ili preko banaka, a uplate su često na sasvim drugo ime. Time se čuvaju i besa prevarenih, i policije. Sve se svodi na to da nikada nije bilo lakše prevariti zaljubljene, bolesne, uplašene i prvenstveno naivne.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika Srpska

    16. oktobar 2016 | 22:07

    Okrenite se Bogu, njemu se molite, kakvi crni vidovnjaci manite se đavolja posla

  • Јасмина

    16. oktobar 2016 | 23:53

    Има од њих јачи.Бог ће им судити.

  • Marijana Bakov

    16. oktobar 2016 | 22:31

    Boze dragi sta sve covek nece , da procita.Da sam umrla ne bi znala , da se i upala sinusa leci kod vracara,to je izjavila jedna gospodja ovde na portalu.Ne postoji jaca sila od Bozje,kad je telo u harmoniji sa svojim duhom,niko vam nista ne moze.Dragi moji cuda se , ne desavaju preko noci za sve treba strpljenja i molitva.Ne postoji covek ,bez problema,a vracare nisu resenje.Otidite u neki manastir,porazgovarajte sa duhovnikom bice vam lakse.Topla preporuka otac Simeon, covek britkog jezika i velike duhovne snage.Bicu srecna , ako me bar jedna osoba poslusa i ne ide vise, kod tih prevaranata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA