Ubijen posle teretane, čekali ga sat vremena u žbunju: Novi detalji ubistva navijača Partizana

U početku se verovalo da su ubice svojim BMW presekle automobil u kojem se nalazio Stanković, a napadači su strpljivo čekali da se žrtva pojavi

  • 30

Dvojica atentatora koja su izrešetala Aleksandra Stankovića - Saleta Mutavog (30), vođu navijača Partizana. čekala su ga skrivena u zbunju, na uglu Bačvanske i Gospodara Vučića u Beogradu.

Dan posle ubistva vođe navijača Partizana: Forenzičari na terenu, traži se ključni dokaz (FOTO)

Iako se u početku verovalo da su ubice svojim BMW presekle automobil u kome se nalazio Stanković, a napadači su strpljivo čekali da se žrtva pojavi, piše Kurir.

- Stanković je u teretanu u četvrtak uveče stigao oko 20 časova, sat vremena pre ubistva. Ušao je u garažu iz Ulice gospodara Vučića i tu ostavio automobil. Kad je završio trening s  telohraniteljem Miloradom Đurićem, krenuo je kući - priča sagovornik, i objašnjava da je garaža u kojoj se Stanković parkirao kružnog oblika.

Izlaz je u Bačvanskoj ulici.

- Stanković i Đurić su izašli i preprečili ulicu kako bi krenuli ka Zvezdari. U tom trenutku dvojica maskiranih napadača izletela su iz zbunja i otvorila vatru. Oni su ga inače čekali na tom mestu od trenutka kada je ušao u teretanu, znači oko sat vremena - priča izvor iz istrage.

Našadači koji su izveli ovu surovu likvidaciju zaskočili su Stankovićev "audi A6" sa dve strane.

- Jedan se nalazio na bočnom prozoru, dok je drugi maltene skočio na šoferšajbnu. Pucali su istovremeno iz dva "kalašnjikova" i ispraznili "šaržere", oko 60 metaka. Đurić, Stankovićevo obezbeđenje, inače čuvar u zatvoru, koji se nalazio na zadnjem sedištu "audija", potegao je pištolj, ali je napadač koji je bio na prozoru to video i ispalio nekoliko metaka ka njemu - objašnjava izvor iz istrage.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da su profesionalne ubice izvele surovu likvidaciju, govori i podatak da je telo Saleta Mutavog skoro obezglavljeno.

- Napadači su mu pucali samo u glavu i vrat, a od brojnih metaka glava mu je bila gotovo otkinuta od tela. Nakon što su završili sa pucnjavom, potrčali su ka Ulici gospodara Vučića, gde ih je čekao parkirani BMW, kojim su se odvezli ka Zvezdarskoj šumi. Tamo su automobil polili benzinom i zapalili ga.

Prema saznanju, ovo je samo početak serije žestokih okršaja između sukobljenih narko - klanova iz Crne Gore u koji su umešani i kriminalci iz Srbije.

- Ubistvo Saleta Mutavog verovatno je samo upozorenje i poruka beogradskim kriminalcima. Očekuje se da će doći do novog obračuna, naročito nakon informacije da je u zemlju uneta ta velika količina oružja, i opreme za likvidaciju - tvrdi izvor.

Sukob zbog droge

Motiv napada su najverovatnije poslovi u vezi sa narkoticima.

- Operativci su došli do saznanja da je u pozadini svega sukob zbog velike količine droge, čija vrednost se procenjuje na pola miliona evra. Došlo je do nesporazuma između narko-bosova, i navodno su Saletovi momci bili veoma drski i bahati u ophođenju, što isprovociralo brutalno ubistvo vođe navijača - priča sagovornik iz istrage.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljan

    16. oktobar 2016 | 09:39

    Da nije ovih i Crne Gore gledali bi jos uvek snimke sikaniranja i siledzijskog ponasanja pojedinaca,kao ispred stadiona Partizana.Udarati onako mucki coveka koji lezi bespimocno ,nogom u glavu to je dno dna.Dobro je rekao ministar rat kriminalcima,i onima koju diluju,i onima koji omogucavaju da krimosi ne odlaze na sluzenje kazne vec odlazu,i onima koji haraju ulucama glavnog grada.Ljudi cekali sat vremena,pucalu usli u auto,otisli zapalili auto.Trebali su da usput pojedu hamburger.Nigde nikog,a kada treba da se hapsi sirotinja koja ne placa bus plus kartu,kao kobci sjate se deset komunalca,policija.

  • KometaSafo

    16. oktobar 2016 | 13:02

    Čuj telohranitelj,bruka!

  • Hahahaha

    16. oktobar 2016 | 15:09

    Mutavi je primao socijalnu pomoc ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA