Oružje planirano za napade u Crnoj Gori nije pronađeno!

Iz policije i tužilaštva nije saopšteno za koju političku partiju su radili uhapšeni srpski državljani, koji su navodno spremali napad na crnogorske građane i zauzimaju državne institucije

  • 10

Oružje kojima je trebalo izvršiti krivična dela za koja su osumnjičeni 20 uhapšenih državljana Srbije u Crnoj Gori nije pronađeno, navodi podgorički portal Vijesti.

Momak od 17 godina bio u ekipi koja je želela da sruši Đukanovića?! Šokantni detalji stižu iz Podgorice

MUP CRNE GORE: Uhapšeno 20 Srba osumnjičenih za terorizam!

Iz policije i tužilaštva nije saopšteno za koju političku partiju su radili uhapšeni srpski državljani, koji su navodno spremali napad na crnogorske građane i zauzimaju državne institucije.

Fotke hapšenja Srba osumnjičenih za terorizam u Crnoj Gori: Počelo saslušanje!

Takođe, nije pronađeno oružje kojim su ta krivična dela trebalo da se izvrše, kao ni državljani Crne Gore povezani sa njima.

Podsetimo, 20 srpskih državljana među kojima je i bivši načelnik Žandarmerije Bratislav Dikić uhapšeno je u noći između subote i nedelje u Crnoj Gori. Oni su osumnjičeni da su na teritoriji Crne Gore počinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i krivično delo terorizam. Sumnja se da je Dikić navodno početkom oktobra u Srbiji i Crnoj Gori formirao grupu sa planom da u slučaju da DPS proglasi pobedu, napadnu okupljene građane ispred Skupštine Crne Gore i službenike Uprave policije, a potom zauzmu prostorije Skupštine i proglase izbornu pobedu određenih političkih partija.

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    17. oktobar 2016 | 08:48

    Nece ni biti pronadjeno nesto sto ne postoji,samo izmisljotine mafijasa Mila Djukanovica i saradnika.

  • Man

    17. oktobar 2016 | 09:21

    Milo mutljevina

  • Mima

    17. oktobar 2016 | 08:58

    Dobro je to iscenorao i uigrao svoje gorile dobra drama za nobela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA