MIRKO VIDOVIĆ (5) je pojeo jaje koje je uvezeno iz OVE ZEMLJE, a onda je UMRO

Petogodišnji dečak Mirko Vidović preminuo je od trovanja salmonelom, dok su njegove dve sestre u kritičnom stanju

  • 11

Posle smrti petogodišnjeg dečaka Mirka Vidovića, hrvatski trgovački lanac je iz svojih prodavnica povukao jaja za koja se sumnja da su zaražena salmonelom. Navodno, sporna jaja su nedavno uvezena iz Poljske.

>>> ŠOK U PORODICI VIDOVIĆ: Dečak (5) pojeo JAJE i - UMRO!

Odmah nakon što su analize hrane iz frižidera porodice smrtno stradalog deteta pokazale da se u jajima nalazi salmonela, reporteri "Jutarnjeg lista" su posetili trgovački lanac u kojem su kupljena sporna jaja. Hrvatski zakoni, na žalost, ne dozvoljavaju da se u ovakvim slučajevima objavi o kojem se trgovinskom lancu radi, sve dok to ne odluče nadležne institucije.

Jaja je porodica Vidović, navodno dva dana pre tragedije, kupila u Samoboru. U nedelju su novinari "Jutarnjeg" zatekli kako prodavačica slaže nove kutije s jajima na police. Među njima nisu našli sporna jaja, koja je jedan hrvatski uvoznik uvezao iz Poljske. Na pitanje imaju li ta jaja, prodavačica je odgovorila negativno, a rekla je i da ne zna da li su pre držali jaja tog porekla.

Podsetimo, hrvatski gradić Bregana zadesila je porodična tragedija, kada je petogodišnji dečak Mirko Vidović preminuo od trovanja salmonelom, dok su njegove dve sestre u kritičnom stanju.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hermes

    17. oktobar 2016 | 15:11

    Kako bi bilo da se uvozniku neispravnih jaja trajno zabrani rad u Srbiji?

  • Milica

    17. oktobar 2016 | 13:55

    Jaja uvozimo iz Poljske??! Nama nema pomoci!

  • Knjaz miloš

    17. oktobar 2016 | 15:00

    Ako smo počeli čak i jaja da uvozimo onda...smo dno dna...... a pred izbore su rekli i obećali milijone za domaću poljuprivredu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA