Šarića čuvaju kriminalci u Johanesburgu!

Prema pisanju južnoafričkog lista "Dejli vojs", Darko Šarić se krije u Južnoj Africi, gde ima zaštitu lokalnih "šefova podzemlja"

  • 1

Južnoafrički list "Dejli vojs" navodi da se Darko Šarić krije u Johanesburgu i da ga tamo štite lokalni kriminalci i korumpirani policajci. Izvor "Vojsa" dodao je da Šarić u Južnoj Africi živi pod drugim imenom.

Informacije o tome kako i uz čiju pomoć se Šarić krije "Dejli vojsu" dao je gangster koji se predstavio kao "Ujka Sem", jer se boji za ličnu bezbednost. On je objasnio ko su Šarićeve veze, gde živi i čiju zaštitu uživa.  "On slobodno živi u Johanesburgu u provinciji Guateng, sa lažnim identitetom, bukvalno pred nosem južnoafričkih vlasti. Njemu svesrdno pomažu lokalni narko-bosovi"

On je otvorio dušu novinarima “Dejli vojsa” tvrdeći da više nema šta da izgubi i da oseća potrebu da javnost upozna sa time da mafija vodi Južnoafričku Republiku uz pomoć korumpiranih policajaca i političara, dodavši da oni imaju surove ubice koji će likvidirati svakoga ko im stane na put.

Izvor: Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    17. januar 2012 | 17:18

    #hronika [EKSKLUZIVNO] Šarića čuvaju kriminalci u Johanesburgu! http://t.co/t64ivp1E

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA