Devojčica je izašla na balkon kako bi uslikala predivan prizor. Sekund kasnije BILA JE MRTVA! (FOTO) (VIDEO)

Policija veruje da je Oksana izgubila ravnotežu dok je sedela na balkonu

  • 0

Dvanaestogodišnja Oksana B. iz Perma u Rusiji, poginula je pošto je pala sa balkona 17-tog sprata jedne stambene zgrade, gde se popela da bi "uslikala kul selfi".

JOŠ JEDAN SLUČAJ POGIBIJE ZBOG SELFIJA: Ruski tinejdžer tražeći pravi kadar pao sa devetog sprata (VIDEO)

Lokalni mediji izveštavaju da je nekoliko trenutaka pre nego što je pala, devojčica poslala sliku svojoj drugarici. Policija sada istražuje tragediju.

Malo pre nego što je poginula, Oksana je poslala poruku najboljoj drugarici na ruskoj društvenoj mreži Vkontakte, govoreći joj koliko je divna i koliko joj njihovo prijateljstvo znači.

Osana je majci rekla da ide u šetnju, a otišla je na 17. sprat i popela se na balkon. Prema nekim izveštajima, drugarica je primetila da deluje da je Oksana u opasnosti i pokušala je da je pozove. Kada nije mogla da je dobije, sliku je poslala Oksaninoj mami. Dotle su prolaznici već videli telo devojčice. Pozvali su policiju, koja je obavestila majku.

Foto: vk.com Foto: vk.com

Policija veruje da je Oksana izgubila ravnotežu dok je sedela na balkonu.

Njen ujak je objavio na društvenoj mreži:

- Bila je veliki drug. Dobra učenica, koja nije imala problema u školi. Išla je na časove plesa i engleskog. Imala je toliko razloga da živi, a sada je mrtva jer je podlegla izazovu ekstremnih selfija. Nema drugog razloga zašto se popela gore - smatra ujak devojčice.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA