PRESEČEN LANAC NARKOTIKA: Uhapšen sa 20 kilograma "skanka" (FOTO)

Droga je bila upakovana u dvadeset vakumiranih paketa i skrivena u metalnom bunkeru prikolice

  • 2

Operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku presekli su još jedan lanac krijumčarenja narkotikam zaplenili oko 20 kilograma "skanka" i uhapsili jednu osobu.

Policija je "skank" pronašla sinoć, u Mrčajevcima, prilikom kontrole teretnog motornog vozila beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao četrdesettrogodišnji S. Đ. iz Mladenovca. Droga je bila upakovana u dvadeset vakumiranih paketa i skrivena u metalnom bunkeru prikolice.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičenom je određena mera zadržavanja i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden višem javnom tužiocu u Čačku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Sem

    20. oktobar 2016 | 11:40

    Kako ga je neko kulturno montirao policiji. Oni kao slucajno zaustavili bas taj kamion i pretresom nasli gudru?! Kako bilo da bilo, bravo za nasu policiju i da ih sve pociste sa ulice.

  • Suzana

    21. oktobar 2016 | 12:18

    Bravo za policiju koja savesno obavlja svoj posao. Ima ih i koji rade to isto. Obogatise se ljudi. Pretresajte i njihove aute pa ce te se uveriti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA