ZBOG PRETNJI SMRĆU KUPIO BLINDIRANI AUTOMOBIL: Sale Mutavi znao da mu se sprema ubistvo?

- Stanković je znao da mu preti opasnost. Zbog toga je kupio blindirani auotomobil, ali je i angažovao obezbeđenje da ga prati. Zbog čega nije vozio novi automobil tog dana, za sada nije poznato - rekao je izvor iz istrage

  • 56

Vođa navijača Aleksandar Stanković (29) zvani Sale Mutavi, koji je ubijen pre tačno nedelju dana u Bačvanksoj ulici u Beogradu, neposredno pred ubistvo, kako pišu beogradski mediji, nabavio je crni blindirani automobil jer je dobijao pretnje smrću. Međutim na dan kada je ubijen nije vozio blindirani automobil.

Sale Mutavi sahranjen uz "Moji su drugovi": Pogledajte fotke sa Novog groblja gde se okupilo više od 400 ljudi

Pusti nas da se isplačemo danas, a od sutra dižemo glavu! Emotivan govor za Saleta Mutavog praćen jecajima! (VIDEO)

SALE MUTAVI PREDOSEĆAO SMRT? Stanković nosio pancir u momentu ubistva

- Istraga se vodi u više pravaca, a prema do sada prikupljenim informacijama, smatra se da je Stanković znao da mu preti opasnost. Zbog toga je i kupio blindirani automobil, ali je i angažovao obezbeđenje da ga prati. Međutim, zbog čega tog dana nije vozio novi automobil za sada nije poznato - kaže izvor Kurira, pa dodaje:

- Za sada postoje informacije da ubice dolaze iz susedne države. Do sada je ispitan veliki broj građana koji bi mogli da imaju saznanja o ubistvu, koji su najverovatnije učinili profesionalci.

Foto: e-stock.us Foto: e-stock.us

Istražitelji još čekaju da se poboljša zdravstveno stanje Milorada Đ. zatvorskog stražara koji je bio pratnja Stankoviću i koji je u pucnjavi teško ranjen.

- U noći kada je ranjen Milorad je izgubio veliku količinu krvi, i te noći je doživeo srčani udar, što je dodatno zakomplikovalo ionako teško stanje. On je prebačen na Odeljenje kardiologije u Urgentnom centru,  a o njegovoj bezbednosti policija vodi računa - navodi izvor Kurira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makarije

    20. oktobar 2016 | 08:54

    Kada tako lepo pisete o ovom kriminalcu,dileru i razbojniku zasto se ne upitate odakle mu za blindu,obezbedjenje i ostalo?!!#

  • Džimi Šu011

    20. oktobar 2016 | 09:51

    Bas zanimljivo da neko sve to narucuje i privatno obezbedjenje a covek nezaposlen ...prosto neverovatno.

  • Vladeta

    20. oktobar 2016 | 09:09

    Gde je ovaj zaposlen bogami je ima lovee Navijanje jell

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA