HOROR U MLADENOVCU: Muškarac pronađen mrtav u krevetu, privedeni SUPRUGA I PRIJATELJ!

Motiv ubistva nije poznat, a Stevančevićeve komšije i prijatelji tvrde da je imao mnogo neprijatelja. Njegovo telo prevezeno je u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije

  • 0

Mladenovčanin Branko Stevančević (62) pronađen je juče oko 6 časova ujutru mrtav u krevetu u svojoj kući, sa brojnim povredama po telu, nanetim najverovatnije nožem.

Slučaj je policiji prijavila njegova nevenčana supruga, koja je privedena na informativni razgovor, kao i jedan njegov blizak prijatelj.

Motiv ubistva nije poznat, a Stevančevićeve komšije i prijatelji tvrde da je imao mnogo neprijatelja. Njegovo telo prevezeno je u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

- Nevenčana supruga ubijenog muškarca je na saslušanju tvrdila da ga nije ubila, ali nije mogla da kaže na koga sumnja. Ona je objasnila da je noć pred ubistvo Branko zajedno sa nekoliko svojih prijatelja pio i da ga je poslednji put videla živog upravo u kući. Od nje je uzet uzorak DNK, koji će se uporediti sa tragovima pronađenim na telu ubijenog. Inače, osim Brankove nevenčane supruge, u policiju je priveden i jedan od njegovih prijatelja - objašnjava naš sagovornik blizak slučaju.

Privedeni muškarac priznao je inspektorima da se prethodne noći posvađao s Brankom.

- Tvrdio je da su raspravu i konflikt nastavili u dvorištu i da je Stevančević njega tukao, a da je potom, nakon obračuna, Branko ušao u kuću, a on se udaljio - dodaje naš sagovornik.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Otac ubijenog čoveka ne može sa sigurnošću da tvrdi ko mu je ubio sina.

- Znam da je živeo sa tom ženom. Jednog dana sam mu rekao: „Ona je došla ovamo da ubije nekoga, ili mene ili tebe.“ Pitao sam ga da li joj je rekao da se kuća vodi na njega ili na mene. Ne znam šta bih zaista rekao... Sin mi je mrtav, a niko ne zna ko ga je ubio - drhtavim glasom priča Svetomir, koji tvrdi da je poslednjih nekoliko godina izdržavao sina od devizne penzije koju je primao iz Nemačke.

- Davao sam mu od 500 do 1.000 dinara dnevno. Radio sam u inostranstvu i sve to zaradio - dodaje Svetomir.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA