Zadavila je svog sina i bacila ga u reku jer je dečak zatekao tokom SEKSA SA NJEGOVIM DEDOM (VIDEO)

Žena je na sudu rekla da je dečaka ubio njegov deda, a kasnije je tvrdila da joj je pomogao da bace telo

  • 13

Težak zločin dogodio se u Italiji i zaprepastio tamošnju javnost kad je Veronika Panarelo (30) ubila sopstvenog sina nakon što je dečak saznao da je ona u vezi sa njegovim dedom.

TATA SLUČAJNO UBIO SINA U PRODAVNICI: Ovaj snimak otkriva pravu istinu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Italijanka je, kako bi sprečila osmogodišnjeg sina Lorisa da progovori o njenom ljubavnom životu, udavila nesrećnog dečaka električnim kablovima, a njegovo telo bacila u rečni kanal u mestu Santa Kroće.

Nakon četiri sata većanja, sud je osudio Veroniku Panarelo na 30 godina zatvora, a nakon toga je ona počela nekontrolisano da plače i govori kako nije kriva.

Nakon ubistva sina Italijanka je pokušala da prikrije svoj zločin i pozvala je policiju i rekla kako je dete nestalo. Dala je izjavu u kojoj je navela da ga je poslednji put videla ujutru, kada ga je odvela u školu, iz koje se nije vratio.

Policija je posumnjala u priču nakon što je pregledala snimke sa nadzornih kamera u školi, koji se nisu poklapali sa njenom pričom, jer dečak nije ni došao u školu tog dana.

Policija je privela Veroniku, predstavila joj dokaze i istakla da će je poslati u zatvor ako odmah ne prizna šta se desilo sa dečakom. Italijanka je pokušala da optuži oca svog supruga Andreu Stivala, sa kojim je bila u tajnoj ljubavnoj vezi.

Ona je tvrdila da joj je svekar čak pomogao da nađe mesto gde će baciti dečakovo telo, i da ga je deda i ubio, jer ih je dečak uhvatio tokom seksa. Njen svekar je najavio tužbu za klevetu, i kategorično negirao da je ubio sopstvenog unuka.

Advokati odbrane od suda su zahtevali da sud Veroniku proglasi neuračunljivom, ali je nakon detaljnog psihijatrijskog pregleda utvrđeno da nema razloga da ubica ne bude poslata u zatvor.

Snimak italijanske televizije o ovom slučaju pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Izvor: ilgiornale.it)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    21. oktobar 2016 | 17:23

    Stoka..

  • posmatrac

    21. oktobar 2016 | 22:58

    Nakon 4 sata , osudili je na 30 godina !!! Meni se čini da bi ipak bilo bolje , jeftinije , poštenije metak u čelo .

  • Nina

    21. oktobar 2016 | 08:49

    Ljudi pro buditese doso je sudnji dan atxrist je na zemlji dabogda gorela u paklu sa njim kuca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA