DOŠLI SMO, VIDELI SMO, UMRO JE: Klintonova uz grohotan osmeh prokomentarisala Gadafijevo ubistvo (VIDEO)

Klintonova je tokom jednog intervjua prokomentarisala situaciju o Libiji, i to ne na način kako bi jedna političarka trebala da govori o državi i smrti čoveka s kojim su američke vlasti u jednom periodu blisko sarađivale

  • 40

Hilari Klinton je bila državna sekretarka SAD kada su NATO snage bombardovale Libiju, i kada je ubijen lider ove države, pukovnik Moamer Gadafi. Klintonovu su tokom jednog intervjua pitali o smrti Gadafija, a njena reakcija ne priliči nijednom čoveku, a kamoli uticajnom državniku.

GADAFIJA SU PRE PET GODINA MUČILI I SILOVALI ŠTAPOM DO SMRTI: Ali i danas ODZVANJAJU njegove reči upućene Zapadu (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, Gadafi je bio uhvaćen i bio je ranjen u obe noge, dok je pokušavao da pobegne u konvoju koji su napali lovački avioni NATO-a. Ove godine se pojavio i snimak na kojem može da se vidi kako su ga pobunjenici maltretirali i iživljavali se nad njim na najgori mogući način.

Tada državna sekretarka, prema pojedinim izvorima, nije imala plan kako da se izbori sa libijskom krizom, a mnogi je optužuju da je morala da spreči napad na američki konzulat 2012. godine u Bengaziju, kada je ubijen ambasador Kris Stivens.

Klintonova je tokom jednog intervjua prokomentarisala situ hilaciju o Libiji, i to ne na način kako bi jedna političarka trebala da govori o državi i smrti čoveka s kojim su američke vlasti u jednom periodu blisko sarađivale.

- Došli smo, videli smo, umro je – rekla je Klintonova uz osmeh.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    20. oktobar 2016 | 19:32

    Nadam se da doziviš njegovu sudbinu.

  • RKS

    20. oktobar 2016 | 20:12

    Od ovih Klintona nema većeg ZLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Kiki

    20. oktobar 2016 | 20:17

    Pa sta ocekivati od zla koje je podtzalo muza dok su njihove bombe ubijale srpsku decu Pa ona je i bila jedan od kumova akcije Milosrdni andjeo Boze pa ako je to bilo milosrdno i ona treba tako da prodje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA