≫ 

ŽIVOT JE LOTO: Posle ove predstave možete da postanete MILIONER (FOTO) (VIDEO)

Glavna junakinja predstave glumica Monika Romić će iz bubnja izvući tri karte u okviru pozorišne lutrije, a glavne nagrade su uplaćena Loto kombinacija, fotografisanje i piće u klubu teatra

  • 0

Za manje od nedelju dana, u četvrtak, 27. oktobra u teatru "Carte Blanche", u 20 sati počinje predstava "Život je loto", nakon koje će publika moći da se nada i izvlačenju sedmice u ovoj igri na sreću. 

Predstava "Život je loto": Da li ste spremni za sedmicu? (FOTO) (VIDEO)

Naime, glavna junakinja predstave, glumica Monika Romić će iz bubnja izvući tri karte u okviru pozorišne lutrije, a glavne nagrade su uplaćena Loto kombinacija, fotografisanje i piće sa glumicom u klubu tetra, zatim dve karte za predstavu po izboru i piće u klubu.

Pored toga što će neko od gledalaca dobiti šansu da postane Loto milioner, ujedno će svi zajedno učestvovati u biranju kraja predstave, a za vreme njenog trajanja biće i posluženi kafom i štapićima za grickanje.

Foto Vladimir Jevic Foto Vladimir Jevic

Interakcija sa gledaocima, kvalitetna muzika, bogata video produkcija, razni muški i ženski likovi koji se oglašavaju u toku predstave iz offa (sve ih je snimila Monika Romić do neprepoznatljivosti), učinili su da ova tragikomična priča u vrlo kratkom vremenskom periodu izvođenja već bude predstavljena na različitim festivalima, kao što su "Dev9t"​, ​"Belef", "Pozorišni dani" u Mrkonjić gradu, dok je na internacionalnom festivalu monodrame "Albamono" u Albaniji, Monika Romić dobila nagradu za najbolju žensku ulogu za ulogu Vere u ovoj predstavi.

A ko je Vera? Ona je žena koja se u roku od 24 sata našla u nizu neverovatnih životnih situacija.

Foto Zoran Libac Danilović Foto Zoran Libac Danilović

- Vera dolazi na železnicku stanicu i igrom slučaja počinje da iznosi svoju nesvakidašnju priču u koju su upleteni i njen muž, ljubavnik, komšinica, kuma, mama, tata, loto, kuglice, laptop, hitna pomoć, spiker sa železnicke stanice... Priču komplikuje neverovatan događaj​ - ​Verin muž dobije sedmicu na Lotou,​ ali ​već u sledećem trenutku saznaje da ga ona vara. Tada počinje njena drama, a publici komedija​! - radnja je predstave.

Pisac komada je Vladimir Đurđević, rediteljka je Bojana Lazić, video projekciju, snimanje i montažu uradila je Milina Trišić.

Za one koji ne znaju, Monika Romić je široj javnosti poznata iz više serija (Jedne letnje noći - gđa Zupančić, Ljubav i mržnja - Viki i mnoge druge...), kao i iz pregršt reklama, a igrala je na scenama SNP-a, Zvezdara teatra, KPGT-a, KULT-a, Pozoršstanceta PUŽ. Često je neprepoznatljiva u ulogama zbog fantastične transformacije.

Video pogledajte ovde:

Rezervacije i informacije moguće su na mailu:

office@carteblanche.co.rs

ili na telefone Teatra "Carte Blanche" 011 420 90 70 i 069 420 90 70.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA