NAJSTRAŠNIJI PEDOFIL IKADA: Direktor silovao devojčice svakog četvrtka, zabranio im bruseve i terao da nose samo tange (VIDEO)

Pedofil je čak i ucenjivao majku dve devojčice da će, ako mu ne pošalje njihove eksplicitne snimke i fotografije, one biti izbačene iz škole

  • 11

Nastavnik plesa, a ujedno i pedofil Grant Dejvis osuđen je juče na minimum 18 godina zatvora zbog seksualnog uznemiravanja i pravljenje pornografskih sadržaja bivših učenica. 

ISPOVEST PEDOFILA NA FEJSBUKU RAZBESNELA LJUDE: Ne mogu da objasnim, taj nagon je jači od mene (VIDEO)

Ovaj 41-godišnjak bio je direktor jednog plesnog studija u Krisviku, a uhvaćen je u maju 2015. godine i priznao je da je kriv za nekoliko krivičnih dela prema devojčicama starosti između 9 i 15 godina. 

U septembru 2014. godine, majka dvoje dece osuđena je na 18 godina zatvora zato što je eksplicitne fotografije i snimke svojih ćerki koje su imale 10 i 13 godina slala Dejvisu. 

Dejvis je nekim učenicama konstantno slao SMS poruke, devojčice koje nisu imale više od tri godine terao je da ne nose pantalone, a nekada je neke od žrtava držao budnima do kasno u noć, tako što bi im slao poruke sa sekusalnom konotacijom.

U toku suđenja, devojčice koje su bile njegove žrtve sedele su u sudnici i držale se za ruke.

Dejvisu je suđenje trebalo da počne u septembru, ali pošto je priznao krivicu za 28 dela, odlučeno je da mu kazna bude izrečena u oktobru.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Krivična dela je počinio u svojoj kući u Abotsfordu, kao i u plesnom strudiju i na još nekim lokacijama.

Nakon što je policija dobila nekoliko pritužbi na Dejvisa kako mladim učenicama šalje seksualno eksplicitne poruke u vezi sa masturbacijom i njegovim fantazijama, njegov kompjuter je zaplenjen 2007. godine.

Majka koja je terala svoje ćerke da joj poziraju dok pravi eksplicitne fotografije rekla je na suđenju da se plašila da će Dejvis da im oduzme glavne uloge u predstavama, kao i da će ih izbaciti iz škole ako ona ne uradi to što joj on traži.

Rekla je i da je zbunila njena sopstvena propala plesna karijera koja je imala obećavajući početak, ali se nesrećno završila radom u striptiz klubu i konobarisanjem u donjem vešu.

U martu je, jedna od Dejvisovih bivših učenica, koja je sada u dvadesetim godinama, otkrila kako su izgledale unifrome koje su sve plesačice morale da nose.

Devojčice starosti oko 3 godine nosile su isečene majice i krake šorceve, koji jedva da su pokrivale intimne delove.

Starijima je bilo zabranjeno da nose brushaltere i naređeno im je da, ako već moraju da nose donji veš, to obavezno budu tange.

Jedna učenica je svakog četvrtka uveče bila seksualno zlostavljanja, kada bi je on posle časa vozio kući.

Tokom izricanja kazne sudija Dženi Girdam rekla je da je on, pored toga što je predator, i vrlo uporan.

Jednu žrtvu je zlostavljao od njene devete godine i često je terao da masturbira pred njim.

Dejvisova bivša žena, poznata pod pseudonimom BZB, rekla je da se razvela čim je uhapšen zbog zlostavljanja dece.

Rekla je da je zajedno sa nekim članovima njegove porodice često pokušavala komisiji u školi da ukaže na to da je on "prelazio granice" u svom odnosu sa učenicama.

- Završilo se time da sam pomislila da sam luda, a on je učinio da se tako osećam jer kako bih inače mogla da shvatim vezu koju je on imao sa učenicama - dodala je ona.

Dejvisova sestra Rebeka, koja je osnovala RG plesni studio sa njim, plačući se izvinila žrtvama svog brata.

Priznala je da je trebalo da prijavi svog brata nekoliko puta, ali je mislila da su priče roditelja dece ipak samo tračevi.

Tek kad joj je njegova bivša žena predstavila dokaze otišla je u policiju i prijavila brata.

- Izvinjavam se deci i mnogim mladim devojkama koje su trpele zlostavljanje Granta Dejvisa dok su bile u RG školi. Duboko se izvinjavam onima koje su izgubile nevinost svog detinjstva zato što su morale da trpe zlostavljanje - rekla je gospođica Dejvis

RG plesni studio trenirao je mlade igračice da dobiju uloge u predstavama kao što su Kralj lavova, Bili Eliot i Soba za bal.

Dejvis je dobio maksimalnu kaznu od 24 godine zatvora, a 2034. godine će moći da se izbori za uslovnu kaznu.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krsta

    21. oktobar 2016 | 16:22

    Ovaga treba seksati sa drskom od metle pa onda dozivotna robija ..koja zver koji manijak..

  • Jovan

    21. oktobar 2016 | 17:43

    I majke na robiju!

  • Kako to

    21. oktobar 2016 | 17:14

    Da ni jedan roditelj nije reagovao,čuj ucenjivao dve majke?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA