SVETI NEKTARIJE DIGAO MILICU NA NOGE: Prohodala je nakon mnogo godina provedenih u kolicima! (FOTO)

Kao dokaz otac je priložio i fotografije na kojim se vidi da je Milica zaista na nogama i da se kreće bez ikakvih pomagala

  • 24

Mnogima je pomogla molitva pred ikonom Svetog Nektarija i to što se pomazuju uljem iz njegovog kandila, koje prota Nenad donosi više godina za pomoć bolesnima, jer je i sam dobio isceljenje od Sveca. Milica (17) iz Valjeva, koja je bolovala od multipleks skleroze, a nakon molitvi prohodala, još jedan je dokaz da je ono što ova ikona čini zaista neverovatno!

HVALA SVETOM NEKTARIJU, UČINIO JE ČUDO: Marijana godinama nije mogla da zatrudni, a sad je konačno rodila malog Luku! (FOTO)

Jovan Fap Milinković iz Valjeva svedok je delotvornosti molitve pred ikonom sv. Nektarija, nakon isceljenja njegove ćerke Milice od multipleks skleroze koja je ustala iz invalidskuh kolica.

Foto: eparhija-zicka.rs Foto: eparhija-zicka.rs

– Hoću ovde da posvedočim slavu ovog sveca. Slika mog deteta koju je otac Nenad položio na njegove svete mošti, moje molitveno pismo i sveta ikona i ulje koje mi je otac Nenad doneo sa Egine su učinili da moja ćerka Milica ustane iz kolica i počne samostalno da se kreće – kazao je presrećni otac.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

ČUDA SU MOGUĆA: Žena zatrudnela uz pomoć ikone Svetog Nektarija

– Večno ću biti zahvalan Bogu koji je proslavio Svetog Nektarija i darovao nama grešnima da nas leči i spasava – zaključio je Jovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    22. oktobar 2016 | 10:11

    Слава и милост Светом Нектарију Егинском!!!

  • Uroš d'dorf

    22. oktobar 2016 | 10:31

    Hvala milom bogu!sa srećom draga milice i dugovečno,živi život!

  • Vesna

    22. oktobar 2016 | 09:58

    Neka se zna nema ništa bez Boga miloga i svetaca i apostola a mi grešni i mali ljudi se svakodnevno uveravamo u tu istinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA