ČOVEK BEZ POLA GLAVE: Lekari mu odstranili polovinu mozga posle nesreće, ali on i dalje planira zločine! (FOTO) (VIDEO)

Zbog teškog oštećenja mozga koje je tad dobio, Karlos je hitno operisan, a lekari nisu imali drugog izbora nego da mu odstane pola mozga

  • 6

Karlos Rodrigez (31) sa Floride ostao je bez pola glave, nakon saobraćajne nesreće, koja mu se dogodila kada je drogiran proleteo kroz šoferšajbnu.

NIKOLETI TUMOR ŽIVI NA LICU: Svi me izbegavaju, ne smem ni po decu u školu, a operacija može da ME UBIJE! (FOTO) (VIDEO)

Zbog teškog oštećenja mozga koje je tad dobio, Karlos je hitno operisan, a lekari nisu imali drugog izbora nego da mu odstane pola mozga.

Nakon što je ludom srećom preživeo, Karlos nije rešio da posveti život Bogu ili postane bolji čovek, kao većina onih sa ovakvim iskustvom, već je nastavio da se odaje kriminalu.

Foto: Miami Police Foto: Miami Police

Fotografije koje gledate nastale su u policijskoj stanici u kojoj je uslikan nakon učestvovanja u razbojničkoj pljački, ali to nije jedini slučaj u kom je prekršio zakon.

Rodrigez je bio hapšen i zbog podvođenja prostitutki, a u zatvoru je jednom zapalio svoj dušek.

Foto: Miami Police Foto: Miami Police

Poslušajte kako Karlos priča o onome što mu je - barem u fizičkom smislu - zauvek promenilo život i šta je poručio deci na temu vožnje i alkohola.

(Telegraf.rs / TheLadbible)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA