UČITELJICA SNIMALA SEKS SA UČENICIMA: Devojčicama je skidala bruseve, dečake je fotografisala gole, optužili je 200 puta za napad!

Optužena je za 153 seksualna iskorišćavanja dece, 13 seksualnih napada, 33 nedozvoljena kontakta sa maloletnicima, 20 slanja neprimerenih sadržaja maloletnicima i za 13 podmićivanja maloletnika

  • 10

Rendi Zurenko (33) uhapšena je i suspendovana iz privatne katoličke škole u kojoj je radila, nakon što je optužena da je počinila više od 200 seksualnih napada

Nastavnica došla u miniću na čas, ispala joj je kreda, sagla se, a onda su đaci videli..(VIDEO)

Učenici su identifikovani kao "Žrtva 1" i "Žrtva 2", za jednu se zna da je žensko, a pol druge je nepoznat, a nepoznato je i koliko godina imaju.

Zurenko je sa "Žrtvom 1" započela vezu u januaru 2013. godine, a već sledeće je učenica završila školu.

- Njih dve su otišle u park gde je nastavnica masirala učenicina leđa i otkopčala joj brushalter - piše u policijskom izveštaju.

Sa drugom žrtvom Zurenko je navodno započela vezu početkom 2015. godine, a ta veza je trajala do 14. oktobra.

Navodno su upražnjavali seks više puta, Zurenko je napravila nekoliko fotografija njih dvoje/dve, kao i te osobe bez odeće.

Takođe, profesorka je vraćala svojim golim fotografijama.

Foto: Twitter/@randizurenko Foto: Twitter/@randizurenko

"Seksualni susreti" su se dešavali na različitim lokacijama u nekoliko gradova, uključujući Fort Hanter park gde je otišla sa "Žrtvom 1", u Harisburgu u Pensilvaniji.

Drugi susreti su se dešavali na parkinzima, Zurenkovoj kući i na Mirtl plaži u Južnoj Karolini.

Detektivi su rekli da su na Zurenkinom telefonu pronašli veliki broj nagih fotografija "Žrtve 2", kao i snimke kako upražnjavaju seks.

- Zurenko je priznala da je obema žrtvama davala alkohol, da je trenutno u vezi sa učenikom iz druge srednje škole i da je pravila gole fotografije učenika - rekli su iz policije.

Optužena je za 153 seksualna iskorišćavanja dece, 13 seksualnih napada, 33 nedozvoljena kontakta sa maloletnicima, 20 slanja neprimerenih sadržaja maloletnicima i za 13 podmićivanja maloletnika.

- Sa velikim žaljenjem smo primili vest da su podnete krivične prijave protiv jednog člana našeg osoblja, gospođe Rendi Zurenko - rekao je u izjavi direktor srednje škole MekDevit.

- Administratorima škole su vlasti 18. oktobra 2016. rekli da je u toku istraga o neprimerenoj vezi njihove nastavnice sa učenicom. Radeći u skladu sa eparhijskom politikom gospođa Zurenko je odmah suspendovana na poslu i suspenzija će trajati dok traje i istraga.  Eparhijska politika zahteva da radnje kriminalne prirode ili one koje mogu na bilo koji način da ugroze bezbednost učenika izazovu momentalni prekid radnog odnosa - dodaje se u izjavi.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomas

    22. oktobar 2016 | 08:04

    Kako mi nismo imali ovaku uciteljicu,nego me bilo strah na cas otici

  • NO - 1

    22. oktobar 2016 | 09:38

    Bože, čime se bavi policija u SAD, ugrožava najsvetija ljudska prava.

  • Nira

    22. oktobar 2016 | 06:23

    Mislim da se dječak nije bunio :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA