SARAJEVO GLASA ZA KLINTONOVU: Bosanci održali skup podrške za Hilari. Sutra i za Trampa

Organizatori kampanje "Sarajevo glasa za Hilari Klinton" poručili su da "svi zajedno svojim simbolicnim potpisom šaljemo poruku ljubavi i poruku prijateljstva u svet"

  • 22

Ispred sarajevske Katedrale danas je održan skup podrške Demokratskoj kandidatkinji za predsednika SAD Hilari Klinton, a slican skup, ali ovog puta za republikanskog kandidata Donalda Trampa, biće održan sutra u istočnom Sarajevu.

TRAMP JE DŽUKAC, HILARI ZLA: Poznati podelili Ameriku, evo ko će da glasa za Donalda, a ko za Klintonovu!

Organizatori kampanje "Sarajevo glasa za Hilari Klinton" poručili su da "svi zajedno svojim simbolicnim potpisom šaljemo poruku ljubavi i poruku prijateljstva u svet", preneo je sajt Kliks.ba.

Od početka skupljanja potpisa pored štanda "Sarajevo glasa za Hilari Klinton" zaustavilo se stotinjak građana glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Štandom su posebno oduševljeni turisti, a svoj potpis su dali i građani čija deca žive i rade u Sjedinjenim Američkim državama.

Nakon potpisa podrške za kandidatkinju za predsednicu SAD-a iz reda Demokratske stranke, građani su na poklon dobili po jednu majicu sa likom nekadašnje Prve dame i državne sekretarke Sjedinjenih Americkih Država.

- Setimo se kad je ne tako daleke 1996. godine Hilari zajedno sa svojom ćerkom Čelsi i još nekoliko javnih osoba organizovala posetu dobre volje BiH. Hilari je u BiH dolazila kao senatorka, kao državni sekretar SAD, kao građanka i kao prva dama SAD, a upravo je BiH bila prva stanica njenih zvaničnih poseta Balkanu - navode između ostalog organizatori skupa.

Skup podrške kontroverznom kandidatu Republikanaca Trampu biće organizovan sutra u 18 sati na prostoru parka Gavrilo Princip u istočnom Sarajevu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    22. oktobar 2016 | 23:17

    Ja razumem da mi u Srbiji mozemo biti ljuti na Klintona,ali mi nisu jasni ovi bosanski Srbi koji su iskljucivo zahvaljujuci njemu dobili RS. Dovoljno je bilo da je okrenuo glavu i desila bi se bosanska Oluja,a njih jedno pola miliona bi sada zivelo ovde sa nama. Doduse mozda bi nam popravili krvnu sliku jer ti sto su ostali i borili se verovatno vise vrede od onih koji su dosli u Srbiju cim je opalio prvi metak i onih sto su prodali Veru za veceru.

  • flamantes

    23. oktobar 2016 | 09:34

    BIH je dio SAD?

  • Trig

    22. oktobar 2016 | 15:37

    Balije,cim ovo zlo podrzavaju,prizeljkuju jos jedan rat na Balkanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA