SRPSKA PLANINA U MAGLI: Opasnost od odrona na mokrim putevima u ovom delu zemlje!

Saobraćaj je umerenog intenziteta, ali mogući su zastoji i manje gužve u zonama gde se izvode radovi

  • 0

Vozače ove večeri, prema najavama metereologa, očekuje pretežno oblačno vreme sa pojavom magle na području Zlatibora, pa samim tim vožnju treba prilagoditi uslovima na putu i imati više opreza za volanom, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

VOZAČI, OPREZ: U ovim delovima Srbije ima magle, vožnju prilagodite uslovima na putu!

Pored mokrih kolovoza u centralnoj i južnoj Srbiji, AMSS upozorava vozače i na opasnost od odrona na koje treba računati najviše u planinskim predelima i pored rečnih tokova.

Saobraćaj je umerenog intenziteta, ali mogući su zastoji i manje gužve u zonama gde se izvode radovi.

Radovi na sanaciji nadvožnjaka iznad državnog puta IIA reda br. 159 (deonica Požarevac-Kostolac), na delu državnog puta IB reda broj 34, kod petlje Kostolac, produženi su do 15. novembra, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, navodi se u saopštenju.

Saobraćaj se na nadvožnjaku odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, dok će saobraćaj na državnom putu IIA reda broj 159, samo za vreme izvođenja radova, biti regulisan devijacijom.

Zbog planiranih radova u tunelu "Straževica" na obilaznici oko Beograda (na državnom putu I A reda broj 1, autoput E-75, deonica Sektor-V), predviđena je potpuna obustava saobraćaja koja večeras u 21 sat i biće aktuelna do sutra u 5,00časova ujutru.

Za vreme obustave saobraćaja vozači mogu da koriste alternativni put koji vodi od Kružnog puta preko Rakovice, Resnika i Bubanj Potoka, navodi AMSS.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA