≫ 

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Telo nesretnog mladića G.P. (29) izvučeno iz jezera u Zrenjaninu

Do stravične nesreće došlo je kada je G.P. (29) iz Zrenjanina koji je upravljao autom marke BMW, zrenjaninskih saobraćajnih oznaka sleteo u gradsko akumulaciono jezero "Jezero 3

  • 7

Noćas oko tri sata iza ponoći u Zrenjaninu se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. Telo nesretnog mladića G.P. (29) iz Zrenjanina izvukla je ekipa Žandarmerije iz Beograda, dok je drugi mladić D.C. (29), uspeo da se spase i da izađe iz automobila.

TEŠKA NESREĆA U ZRENJANINU: Automobil uleteo u jezero, poginuo jedan mladić, drugi se spasao

Do stravične nesreće došlo je kada je dvadesetdevetogodišnji mladić iz Zrenjanina koji je upravljao autom marke BMW, zrenjaninskih saobraćajnih oznaka sleteo u gradsko akumulaciono jezero "Jezero 3". Kako saznaje "Telegraf" automobil se kretao iz Gundulićeve ulice prema ulici Kej 2. Oktobra kada je usled velike brzine izgubio kontrolu i autom uleteo u jezero. Drugi mladić D.C. (29) koji je sedeo na mesto suvozača uspeo je da izađe iz putničkog vozila koje je završilo na dnu jezera i da se spase. Sa lakim telesnim povredama je prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice u Zrenjaninu, odakle je, nakon ukazane lekarske pomoći, pušten kući.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ekipa Žandarmerije, hitne pomoći kao i vatrogasne jedinice nalaze se na mestu ove teške tragedije. Uviđaj su izvršili zamenik Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministrastva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon detaljne istrage javnost će biti obaveštena šta je prethodilo ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći. Meštani Zrenjanina nisu želeli da komentarišu ovaj događaj, osim što su nam potvrdili da ne pamte da se sličan slučaj ikada dogodio u ovom gradu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(D.Starčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZĐItrešnja

    23. oktobar 2016 | 13:16

    Pa da velika brzina ne brže od života

  • Ava kari

    23. oktobar 2016 | 14:01

    Zadnja vuca, mokar kolovoz, velika brzina, neiskusan vozac.....ovo je rezultat.

  • Radovic

    23. oktobar 2016 | 15:45

    Kome se ne zivi neka uradi ovako bmw malo alkohola vise gasa i kraj zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA