SANJI JE NESTAO DVOGODIŠNJI SIN, POMOZITE JOJ DA GA NAĐE: Policija pokušava već dva meseca, raspisana poternica

- Dimitrije je mali, bukvalno sam ga do juče dojila. Previše je mali da se na takav način odvoji od majke - kroz suze priča ona

  • 4

Pokucala sam na sva vrata, policija je raspisala poternicu za Draganom i mojim sinom. Međutim, već dva meseca o njima ni traga ni glasa...

POBEGAO JE U SRBIJU POSLE UBISTVA DVE DEVOJKE: Raspisana međunarodna poternica za Sefićem

Drhtavim glasom, za Blic ovim rečima započinje svoju priču Sanja Bubalo (43) iz Beograda, majka dvogodišnjeg Dimitrija kojeg je njegov otac, Dragan Stepanović, sa kojim je bila u vezi, oteo od nje 20. avgusta ove godine.

Kako priča nesrećna žena, koja ima još troje dece iz prethodnog braka, za Draganom i dečakom je policija raspisala potragu, ali traga o njima nema već dva meseca.

Foto-ilustracija: Telegraf Foto-ilustracija: Telegraf

- Starateljstvo nad Dimitrijem je dodeljeno meni, a Dragan je u centru za socijalni rad potpisao da je saglasan sa tim. Ipak ja nisam odustala od suda i trebalo je da sledeće ročište imamo 31. avgusta. Međutim, on je pobegao i odveo dete 10 dana pre toga - objašnjava Sanja.

Za Draganom Stepanovićem, koji ima prijavljeno boravište na teritoriji Francuske, čije ima i državljanstvo, raspisana je poternica nakon što se nije pojavio na suđenju.

Ipak, Sanja strahuje da je odveo sina u Francusku.

Foto-ilustracija: Tanjug/Zoran Žestić Foto-ilustracija: Tanjug/Zoran Žestić

- On godinama živi u Francuskoj, a u Banovce gde ima kuću dolazi s vremena na vreme. I on, ali i naš sin imaju dvojno državljanstvo. Međutim, dečakov pasoš je kod mene. U Francusku je mogao samo da ga prokrijumčari, ali nadam se da to nije uradio jer njegov telefon i dalje zvoni - priča Sanja.

Ona je od suda tražila da se locira Draganov mobilni.

Foto: Profimedia, imageBROKER Foto: Profimedia, imageBROKER

- Njegov telefon zvoni, ali čudno. Mislim da je preusmerio pozive na neki drugi broj. On se nikome nije javljao, pa čak ni rodbini koju je ispitala policije. Dragan je sina video nekoliko puta od kada sam se porodila. Nikada mu nisam branila da ga vidi. Tog dana kada ga je odveo ja sam bila u njegovoj porodičnoj kući u Banovcima, dovela mu Dimitrija i otišla sa starijom ćerkom kod lekara. Kada sam se vratila, sve je bilo zatvoreno. Odmah sam policiji prijavila nestanak - priseća se Sanja.

Dodaje i da moli sve ljude da ako primete dečaka i njegovog oca, da to prijave najbližnoj policijskoj stanici.

- On je morao u prodavnicu, da izađe na ulicu. Ja sam obišla sve što sam mogla, obraćala sam se svima. Policija radi svoj posao, ali ni oni ne mogu da ih nađu. Nadam se da će neko da ih vidi i to odmah javi policiji. Moj Dimitrije je mali, bukvalno sam ga do juče dojila. Previše je mali da se na takav način odvoji od majke - kroz suze priča sagovornica Blica i kaže da dečakov otac vozi plavi kombi “pežo 807”, francuskih tablica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    24. oktobar 2016 | 18:56

    Pa zasto nisu stavili sliku oca i sina? Na osnovu cega ce ih neko prepoznati?

  • Enna .fr

    25. oktobar 2016 | 02:31

    Gospodjo samo zovite glavnu profekturu u francuskoj u regiji gde on boravi i ako znate francuski objasnite im celu stvar ili neka neko ko zna da prica objasni njima vase sumnje,ili im posaljite mail.Jesu francuzi spori al zavrse posao ,samo budite uporni,jer on ga ni za obicnu prehladu na primer ne moze odnet kod lekara bez dokumenata.Tako da samo nadjite nacin da stupite u kintakt sa vlastima ,zovite ,pisite pismo ,kako god i uspecete ako je u fr. Sretno .

  • Miki

    25. oktobar 2016 | 13:38

    Goaoodjo obratite se feancuskoj ambasadi u Beogradu i sa njima mozete prcati na srpskom jeziku . Srecno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA