HRVATSKI POSLANIK OCRNIO NATO I EU: Njihove smo sluge i zbog toga smo izgubili SVE (VIDEO)

- Ulaskom u EU ne da nismo dobili novo tržište, nego smo izgubili i naše vlastito - rekao je poslanik iz koalicije "Živi zid" u Hrvatskoj, Ivan Parner

  • 54

Poslanik iz koalicije "Živi zid" u Hrvatskoj, Ivan Parner, svojim govorom usmerenim protiv hrvatskog članstva u EU i NATO, zapalio je internet, a video je za sada pregledan više od milion puta.

JOSIPOVIĆ: "Stanje u regionu je opasno, Hrvatska neće dobro proći!"

On je Vladu SAD i Nato okarakterisao kao najveće generatore izbegličke krize, a Hrvatsku nazvao slugom NATO u EU, koja je članstvom u tim organizacijama izgubila sve.

- Ulaskom u EU ne da nismo dobili novo tržište, nego smo izgubili i naše vlastito. Jedino što vi smatrate uspehom je verovatno beg više od 100.000 ljudi iz naše zemlje koji su našli verovatno radna mesta tamo, ali ona ovde nisu stvorena. A osnovna ideja je bila da se ta radna mesta stvore ovde. Što se tiče NATO i njegovih blagodeti, mi smo videli koji su to darovi NATO. Videli smo nedavno u Jemenu bombardovanje, videli smo tamo mrtve. I to sve sprovodi ekipa iz Vašingtona - rekao je Pernar.

Printskin: Youtube/Zetich memes Printskin: Youtube/Zetich memes

On je negativno prokomentarisao američko dejstvo u Iraku, Libiji, Avganistanu i Siriji, a video je do sada prikupio i 20.000 lajkova i  šerovan je 18.000 puta.

Kompletan govor Ivana Parnera pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTE BAN

    25. oktobar 2016 | 21:20

    Komšije; podržite ga! Ocrnio je NATO, EU i kompletni Zapad, a veličao Rusiju!Kud ćete bolje!

  • Dr za rock and roll....

    25. oktobar 2016 | 20:02

    Napokon pametan moralan i castan covek sto istinu kas je istina iskreno pljune pravo u lice Bravo !!

  • Ljuba

    25. oktobar 2016 | 21:22

    Cestitam momcino tako govori covek koji ima integritet i dostojanstvo. E U fanatici ce nam doci glave svima, sve zbog razloga da ce navodno tamo negde ziveti na necijim jaslama. I sta sad kada je istina previse istinita, malo kasno sluzices i bices verni sluga Jernej ali bez ikakvog prava, sem da crknes. Ziv ti bio momcino i kamo srece da je malo vise takvih samosvesnijih i kuraznijih !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA