2

EPS investira i ispunjava potrebe građana: Otvorena nova šalter sala u Obrenovcu!

Miroslav Čučković, predsednik opštine Obrenovac, rekao je da je za stanovnike te opštine važno što će u novoj šalter sali moći bez provizije da plate račune za električnu energiju

U Obrenovcu je otvorena obnovljena šalter sala "Elektroprivrede Srbije" čime je za oko 53.000 korisnika iz te beogradske opštine omogućeno jednostavnije plaćanje računa, prijava priključka na distributivnu mrežu i pristup svim uslugama EPS-a.

Saopštenje iz EPS-a: Na računima za električnu energiju nije bilo GREŠAKA!

U modernizaciju i opremanje i šalter sale EPS-a i renoviranje zgrade Elektrodistribucije Obrenovac, koje su bile poplavljene 2014. godine, EPS i Operator distributivnog sistema "EPS Distribucija" uložili su 3,2 miliona dinara.

- Naša velika obaveza je da slušamo i ispunjavamo potrebe građana i zato smo otvorili novu šalter salu i renovirali kompletnu zgradu u Obrenovcu. U rekonstrukciju distributivne mreže u Obrenovcu uloženo je oko 30 miliona dinara i nastavićemo investicije – rekao je Milorad Grčić, v. d. direktora

"Elektroprivrede Srbije" na otvaranju šalter sale u Obrenovcu. Grčić je rekao da je cilj EPS-a da nijedan građanin u opštini Obrenovac nema nikakve probleme sa snabdevanjem električnom energijom i zato će biti uloženo nekoliko stotina miliona dinara u poboljšanje distributivne mreže.

Foto: eps.rs

Foto: eps.rs

- Cilj će biti ispunjen u prvom kvartalu 2017. godine. Obnavljamo kompletan kablovski sistem, a zamenićemo i trafostanice po selima tamo gde je potrebno. Svi smo svedoci toga da se u prethodnih mesec i po u Obrenovcu mnogo gradi, a uskoro će i dve velike trafostanice koje napajaju Obrenovac biti kompletno modernizovane, automatizovane i uključene u sistem daljinskog upravljanja – istakao je Grčić.

Miroslav Čučković, predsednik opštine Obrenovac, rekao je da je za stanovnike te opštine važno što će u novoj šalter sali moći bez provizije da plate račune za električnu energiju.

- Za Obrenovac kao opštinu, na čijoj teritoriji se proizvodi više od 50 odsto električne energije u Srbiji jako je važno da ima stabilnu elektroenergetsku situaciju. Investicije EPS-a u distributivnu mrežu obezbeđuju sigurno snabdevanje stanovništva i otvaraju mogućnosti za razvoj privrede – rekao je Čučković.

(Telegraf.rs)

Tagovi: Elektroprivreda Srbije, EPS, EPS Distribucija, Milorad Grčić, Obrenovac

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (2)
Poređaj komentare:
  • J
    Jasna

    Lazov kao i cucko obecao pred izbore zabrezanima grejanje do zime od toga ništa . Domacinstva opet od nemastine morala da kupuju ugalj pred evo sam u zimu . Dokle vise

  • Ј
    Јаре

    Затворио печењару, отворио шалтер за неспособне снс "кадрове"