VOZ NALETEO NA ŽENU, PREMINULA NA LICU MESTA: Rampa je bila spuštena, ali ona nije videla lokomotivu (FOTO)

Telo žene ostalo je pod točkovima lokomotive, a da je doživela silovit udarac svedoči njena ručna torba koja joj je ispala iz ruke

  • 0

Jedna žena smrtno je stradala danas oko 15.30 sati na pružnom prelazu u Ulici Jovana Ristića u Nišu kada ju je udario voz koji saobraća na relaciji Sofija – Beograd.

VOZ PRESEKAO KAMION NAPOLA: Stravične fotografije sudara u Valjevu (FOTO)

Prema svedočenju očevidaca, ona je zakoračila na kolosek iako je železnička kompozicija nailazila, a rampa bila spuštena.

- Jedan mladić koji se nalazio iza nje pokušao je da je upozori na voz koji je stizao. Međutim, izgleda da ga nije čula, krenula je preko pruge i lokomotiva je udarila. Vozovi ovom deonicom se sporo kreću jer pružni prelaz preseca vrlo frekventnu saobraćajnicu, tako da je mašinovođa uspeo da vrlo brzo zakoči, ali je za nesrećnicu već bilo kasno – kazao je jedan čovek koji radi u blizini mesta tragedije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Telo žene ostalo je pod točkovima lokomotive, a da je doživela silovit udarac svedoči njena ručna torba koja joj je ispala iz ruke - dodao je očevidac.

Uviđaj je u toku, na licu mesta je osim policije i komisija Železnica Srbije, koja utvrđuje kako je došlo do nezgode.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(D.K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA