Braniocu Zvezdana Jovanovića sipali kiselinu u oči!

Advokat Nenad Vukasović napadnut je večeras u svojoj kancelariji kada su dva napadača sa fantomkama na glavi najpre počeli da ga tuku, a potom polili kiselinu po licu

  • 0

Advokat Nenad Vukasović, nekadašnji branilac Zvezdana Jovanovića koji je osuđen zbog ubistva premijera Zorana Ðinđića, napadnut je večeras oko 19 sati u svojoj kancelariji, kada su mu dva maskirana napadača bacili kiselinu u oči!

Drama je počela kada je crni "pežo 307", bez tablica, sa zatamnjenim staklima, došao ispred advokatske kancelarije u Bulevaru kralja Aleksandra 314. Iz njega su izašla dvojica muškaraca, obučeni u crno i s kapama "fantomkama" na glavi, dok je vozač, isto tako obučen, ostao u kolima. Čim su ušli u kancelariju, napadači su počeli da tuku advokata, posle čega su ga polili kiselinom po licu, a zatim pobegli.

Advokat Vukasović odmah je odvezen u Urgentni centar, gde mu je konstatovan potres mozga. Najveći problem je što mu je kiselina dospela u oči, zbog čega je prebačen na Očnu kliniku, gde će morati da ostane nekoliko dana.

Advokatska komora Beograda najavila je da će tim povodom sutra biti održan sastanak na kome će njegove kolege najoštrije protestovati i tražiti da se počinioci odmah otkriju.

(Telegraf.rs/Tanjug/Foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA