VOZAČI, OPREZ: Otežana vožnja na svim putevima u Srbiji zbog padavina

Usled čestih temperaturnih razlika vozačima vožnju otežava i česta pojava odrona, najviše kroz stenske useke i klisure

  • 0

Vozače danas očekuje nešto vedrije vreme, dok će padavine i dalje uslovljavati otežanu vožnju na putevima većeg dela južne Srbije, saopštio je AMS S.

HLADNO I SUVO U SRBIJI: Mraz i sneg prete u ovim krajevima naše zemlje

Jesenji uslovi vožnje, česta magla i niže temperature u jutarnjim i večernjim satima zahtevaju od vozača više opreznosti i držanje većeg odstojanja između vozila uz strogo poštovanje ograničenja u brzini.

Usled čestih temperaturnih razlika vozačima vožnju otežava i česta pojava odrona, najviše kroz stenske useke i klisure, dok veći oprez takođe zahtevaju i deonice na kojima su i dalje u toku radovi.

Das će biti malo i umereno oblačno, hladno i suvo, samo na istoku i jugu Srbije oblačno, ponegde sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom.

Vetar slab i umeren severni i severozapadni. Najviša dnevna temperatura od 10 do 13 stepeni.

Foto-ilustracija: Tanjug/Tanja Valič Foto-ilustracija: Tanjug/Tanja Valič

Kako se navodi u saopštenju, danas će u vremenskom periodu od 7 do 15 sati, usled radova na asfaltiranju, doći do izmene režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 23, na deonici Surduk-Užice, u smeru Zlatibor-Užice.

Takođe danas na Autoputu E80, Niš – Dimitrovgrad (Granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja, magistralni put I B reda, broj 43, doći će do potpune obustave saobraćaja u zoni Crnoklišta u vremenskom intervalu od 9 do 11 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA