Ruski muzičar Sergej Troicki, poznatiji po nadimku Pauk, osuđen je u Crnoj Gori na deset meseci zatvora zbog toga što je zapalio kuću svojim domaćinima koji su ga pozvali na letovanje. Požar se dogodio 3. septembra i iste noći Troicki je krenuo vozom u Beograd. Crnogorska policija ga je uhapsila u vozu i smestila u istražni zatvor, prenose "Večernje Novosti".

HOROR U FOČI: Majka ZADAVILA tek rođenog sina, pa ga ZAKOPALA!

Domaćini Troickog, koji je pozvan na letovanje u Sutomore, tvrde da im je zapalio kuću, a za to krivično delo predviđena je zatvorska kazna do pet godina. Njegove kolege u Moskvi tvrde da se incident dogodio posle svađe u pijanom stanju. Braneći muža, žena Troickog, Irina, tvrdila je da ima prepisku Sergeja i njegovih domaćina u Sutomoru iz koje se vidi da je vlasnik kuće "neuravnotežena osoba". Ona smatra da je krivac za požar najverovatnije bio domaćin i da je neosnovano optužio njenog supruga.

SUDARILI SE VOZ I AUTOBUS U SREBRENIKU: Sedam osoba povređeno!

Muzičar je objasnio da se sa vlasnicima kuće u Sutomoru upoznao preko Interneta. Eduard Kazimir, sin vlasnika kuće, pozvao Sergeja da dođe u goste, a kad su počeli da se druže i piju, došlo je do svađe. Domaćini su tvrdili da ih je gost Sergej isterao iz njihove kuće.

Foto: N.Ivanovski Foto: N.Ivanovski

PRE 47 GODINA ZEMLJOTRES JE RAZORIO BANJALUKU: Narod je panično bežao, čuli su se vrisci i jauci (VIDEO)

Još dok je Sergej bio u istražnom zatvoru žena i ćerka ruskog muzičara organizovale su veliku medijsku kampanju u Moskvi kako bi dokazali da je on nevin oteran u Spuž. Molili su za pomoć rusku državu. Sada njegove kolege u Rusiji sakupljaju novac kako bi Pauku poboljšali uslove života u crnogorskom zatvoru.

BORIS UBIO SVOJU ŽENU, PA POKUŠAO SAMOUBISTVO: Sad osvetnik vreba da ga ubije, policija na nogama!

Pauk je na poslednjim izborima bio kandidat za gradonačelnika Moskve, ali se nije proslavio rezultatom. Lider hevi-metal grupe "Korozija metala", bio je jako popularan devedesetih godina. On je i ranije u Rusiji bio kažnjavan zbog toga što je pijan vozio automobil i što je nasrtao na saobraćajca. Izazvao je i skandale na aerodromima u Sibiru. Kažnjavan je i zbog izvođenja zabranjene pesme "Tuci đavole, spasavaj Rusiju". Zbog toga ga je sud u gradu Orlu osudio na kaznu od 150.000 rubalja.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje Novosti)