≫ 

MONSTRUM IZ PARAĆINA NEGIRA ZLOČIN: Gradimir unakazio ženu Daliborku, iživljavao se satima nad njom, a ničeg se ne seća?! (FOTO)

- Utvrđeno je da je imao 1,2 promila alkohola u krvi. Pio je lekove za smirenje, a s obzirom na to da je imao prekide u izlaganju moguće je da je imao psihičke probleme mada nemamo potvrdu da se lečio – rekao je nakon saslušanja zamenik višeg javnog tužioca Slavko Knežević

  • 24

Gradimir Jocić (50) koji se tereti da je ubio svoju suprugu Daliborku Jocić (41) u kući u Donjem Vidovu, kod Paraćina, ubrzo pošto su ga komšije prijavile je uhapšen a tokom višesatnog saslušanja u policiji negirao je zločin, saznaje Telegraf. 

MONSTRUOZNO UBISTVO KOD PARAĆINA: Muž ženu isekao nožem i bacio je sa terase

Prema rečima zamenika višeg javnog tužioca Slavka Kneževića, on se osumnjičen za teško ubistvo, ali nije priznao zločin.

- Tokom saslušanja jasno je opisao deo dana koji je prethodio krivičnom delu, ali se nije sećao da se delo dogodilo, čak je izrazio sumnju da mu je supruga mrtva. Utvrđeno je da je imao 1,2 promila alkohola u krvi. Pio je lekove za smirenje, a s obzirom na to da je imao prekide u izlaganju moguće je da je imao psihičke probleme mada nemamo potvrdu da se lečio - kazao je Knežević i dodao da će to biti utvrđeno veštačenjem.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako Telegraf saznaje na licu mesta i u paraćinskoj bolnici, nesrećna žena imala je strašne posekotine po glavi, najviše na licu. Već je bila mrtva kada je prebačena u prijemnu ambulantu hirurgije Opšte bolnice, a žrtva je u licu izgledala unakaženo i strašno, kao da se monstrum satima iživljavao nad njom.

Knežević je još rekao da je žrtva imala brojne povrede po telu, nanete oštrim predmetom, verovatno nožem i jednu veliku ranu na ruci, ali da nema očevidaca niti potvrde da je bačena sa terase.

- Ima tragova borbe u samoj kući i ispred kuće, u dvorištu – dodao je Knežević.

Nesrećna žena imala je troje dece iz prethodnih brakova, od kojih je jedno dete, najmlađi sin, živelo sa njom u zajednici sa osumnjičenim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zane

    27. oktobar 2016 | 19:20

    Nema tu šta da se seća ili ne. Ubio je i pravac na doživotnu pa kad se seti neka da izjavu.

  • Predrag

    27. oktobar 2016 | 20:40

    Treba uvesti smrtnu kaznu za ovakve slučaje.

  • Vukmir

    27. oktobar 2016 | 18:58

    Pa "normalno" da se ne seca!Da se malo pravi lud,malo zaboravan...i onda posle 3-4 god.u bolnici izacice napolje.A onda ko zna opet neko cudo.I tako u krug jer im je dozvolio zakon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA