Brigu o svom vozilu prepustite AMS Osiguranju!

Bilo da se opredelite da zaključite polisu potpunog, dopunskog ili delimičnog Kasko osiguranja, naknada za eventualna materijalna oštećenja biće vam isplaćena u najkraćem mogućem roku

  • 0

Niste spremni da troškove eventualne materijalne štete nastale na vašim kolima snosite sami? Pravo je vreme da zakucate na vrata AMS Osiguranja i brigu o svom automobilu prepustite iskusnim i stručnim ljudima.

AMS Osiguranje plaća i kada ste vi krivac: Zaključite polisu Kasko osiguranja još danas!

Izaberite najsigurniji vid zaštite vašeg vozila, zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas i budite osigurani od brojnih rizika kao što su saobraćajne nesreće, krađe, poplave, požar, pad drveća ili fasade i drugi nepredviđeni događaji, ukoliko je ugovoreno u skladu sa uslovima osiguranja.

Dodatno rasteretite svoj budžet i premiju plaćajte u 12 mesečnih rata ili ostvarite dodatni popust za plaćanje u celosti. Bilo da se opredelite da zaključite polisu potpunog, dopunskog ili delimičnog Kasko osiguranja, naknada za eventualna materijalna oštećenja biće vam isplaćena u najkraćem mogućem roku. A što je najbolje od svega, ako je ugovoreno u skladu sa uslovima osiguranja, šteta vam se isplaćuje bez obzira da li je nastala vašom ili tuđom krivicom.

Foto: Promo Foto: Promo

Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS Super člansku karticu, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Kao član Auto-moto saveza Srbije stičete pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, hotelski smeštaj u slučaju nesreće, kao i mnoge druge pogodnosti.

Nama je osiguranik na prvom mestu i zato smo za vas kreirali cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji i najlakši način zaštiti vaš automobil. Dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj 0800-009- 009 ili na sajtu www.ams.co.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA