DETE VRIŠTALO I GLEDALO ISKASAPLJENU MAJKU DOK JE UMIRALA: Monstrum Gradimir krvav šetao po selu posle ubistva

Petogodišnjak, sin Daliborke Jocić iz prethodnog braka, trenutno je zbrinut u Centru za socijalni rad u Paraćinu

  • 21

Gradimir Jocić iz sela Donje Vidovo kod Paraćina, brutalno je prebio suprugu Daliborku Jocić, pa ju je nožem sekao po telu i licu, a potom bacio preko terase u dvorište. Krvarila je i na kraju umrla u mukama, a sve to je posmatrao njen petogodišnji sin, koji je jaukao i vrištao, kako prenose beogradski mediji.

SEKIRE SMRTI MEĐU SRBIMA: Za 4 dana 3 ista ubistva, kakvo je ovo ludilo?

Ovako pričaju komšije porodice Jocić nakon stravičnog zločina. Jocić (49) uhapšen je posle ubistva žene čije je telo pronađeno juče ujutro u dvorištu njihove kuće.

Kako saznajemo, zločin se dogodio juče oko šest sati, a vapaji prestrašenog deteta, koje je posmatralo iskasapljenu majku dok se poslednjim udisajima borila za život, privukli su komšije tek dva sata kasnije.

- Videla sam Gradimira ujutro u selu. Bio je sav krvav po licu, odeći i rukama. Nije bio agresivan. Teturao se i nerazgovetno mrmljao. Kažu komšije da je pio pivo u seoskoj prodavnici, pa je potom pokušao da ukrade bicikl iz crkvenog dvorišta, ali ga je crkvenjak sprečio. Govorio je da se tukao s prolaznicima i da je zato krvav. Niko nije mogao da posumnja da je počinio zločin. Celo selo je kasnije zakukalo pred užasnim prizorom u njegovom dvorištu - ispričala je komšinica Milena Marković.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić Foto: Tanjug/Dušan Aničić

- Posle svađe, Gradimir je najpre brutalno prebio Daliborku. Potom je počeo da je kasapi nožem. U besu ne samo što je izbo nožem Daliborku po licu i telu da bi iskrvarila već joj je nožem sekao i kosu. Ali ni to mu nije bilo dovojno. Bacio ju je s terase, s nekoliko metara visine, u dvorište i tu ostavio da umire pred detetom - priča sagovornik istrage.

Policija je u međuvremenu pronašla u selu ubicu i uhapsila ga.

- Jocić je pokazivao vidne znake pijanstva, što je kasnije i analizom krvi potvrđeno. Vajkao se da je imao prekid svesti i da se ne seća šta je radio u prethodna dva sata. Nije priznao da je nasmrt pretukao suprugu Daliborku, već je tvrdio da je neko i njega tukao, ali ne zna ko. Da li je kasnije pio u seoskoj prodavnici i okrvavljen šetao ulicom da obezbedi alibi, utvrdićemo detaljnijom istragom - kaže sagovornik za beogradske medije.

Nesrećni petogodišnjak F., sin Daliborke iz prethodnog braka, trenutno je zbrinut u Centru za socijalni rad u Paraćinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    29. oktobar 2016 | 10:02

    Uzaaaassss......Bog ce ga kaznuti. Jadne su zene koje zive sa ovakvim monstrumima.

  • sale71

    29. oktobar 2016 | 17:14

    E,tugo kako mi žao deteta!

  • Nira

    29. oktobar 2016 | 08:39

    Koje crne komšije vi ste neljudi slušati zapomaganje dječaka i ne pozvati policiju i nepokušati pomoći djetetu užas sram vas bilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA