≫ 

NESREĆA U BAJINOJ BAŠTI: Trkali se automobilima, pa pokosili dve žene na trotoaru!

Oba vozača koja su učestvovala u suludoj vožnji, pobegla su sa lica mesta i za njima se traga

  • 8

Dve žene iz Bajine Bašte teško su povređene na samom ulasku u ovaj grad iz pravca Užica kada ih je, dok su šetale trotoarom, pokosio putnički automobil.

Policajac je zaustavio auto radi rutinske kontrole. Kruševljaninu (24) se to nije svidelo, pa je uradio NEDOPUSTIVU STVAR

Prema prvim, još uvek nepotvrđenim informacijama, do nesreće je došlo kada je jedan od dva automobila, čiji su se vozači trkali putem, u velikoj brzini izleteo sa kolovoza i udario u prolaznice, prenosi "Blic".

Bajinobaštanke su u teškom stanju prevežene u užičku bolnicu.

Oba vozača koja su učestvovala u suludoj vožnji, pobegla su sa lica mesta i za njima se traga, potvrđeno je "Blicu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Warhammer

    29. oktobar 2016 | 18:12

    Da vidimo...mozda je kriv pojas...ili gume...ili prva pomoc..ah,znam,sigurno nisu upalili svetla..

  • Laky

    29. oktobar 2016 | 19:15

    U Bajinoj Basti je bilo pitanje samo minuta kada ce se ovako nesto desiti, ti klinci , balavunderi ili kako ih vec nazvati danonocno to rade i takmice se ko ce napraviti brzi automobil raznim budzenjem i prepravkama iz napaljenosti gledajui reli trke koje se voze na Tari i Uzicu. Najvece divljanje vozilima je na putu Rogacica B. Basta , B. Basta Tara i B. Basta Perucac gde bi trebalo danonocno postaviti kamere i radarske kontrole kako bi se ovo divljanje sprecilo i spasli zivoti nevinih, sutra ce na trotoaru biti deca koja idu u skolu. Nadlezni reagujte dok jos nije kasno !!!

  • xxx

    29. oktobar 2016 | 18:43

    Ne razumem zasto se vise ne stane na put bahatim vozacima???!!!! Kada bi bilo drasticnijih kazni postali bi Svajcarska,sve je prosto samo je nas sistem haotican i niko ni za sta nije odgovoran!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA