Makedonci koji ne žele bebu, u narednom periodu NE SMEJU DA IMAJU ODNOSE zbog jednog NEVEROVATNOG propusta!

Neki, na društvenim mrežama, su mišljenja da je u to "umešala prste" i makedonska vlada, jer njena akcija povećavanja nataliteta – dečiji dodatak za treće dete, nije dala bog zna kakve rezultate

  • 7

Ukoliko mladi u Makedoniji nastave da se seksaju koristeći kondome, natalitet u toj državi će se sigurno znatno povećati, jer se na tržištu nalaze prezervativi kojima je prošao rok upotrebe

REVOLUCIJA U SVETU ZAŠTITE: Stigli kondomi koje je nemoguće probiti! (FOTO) (VIDEO)

Ovlašćen distributer proizvoda "Dureks", renomirane kompanije Reckitt Benckiser, informisao je danas svoje potrošače da se u Makedoniji na nekim prodajnim mestima mogu kupiti kondomi "Dureks" kojima je istekao rok upotrebe. Ti proizvodi na spoljašnjoj strani, na kutiji, imaju regularan datum upotrebe, ali se "jadac" nalazi unutra, na kesicama u koje su upakovani kondomi, gde stoji datum sa isteklim rokom upotrebe.

- Upozoravamo korisnike naših proizvoda da kupuju samo one proizvode koji na pakovanju imaju deklaraciju oficijelnog distributera Merkur Trejd. Naši proizvodi su visokog kvaliteta i uvek je ispravan rok upotrebe, jer od toga zavisi funkcija koju imaju i zaštita koju nude - ističe se u upozorenju distributera.

Čim se ova infomacija pojavila u javnosti, na socijalnim mrežama je počela zafrkancija u u smislu - kondomi sa isteklim rokom upotrebe namerno su pušteni na tržište da bi se podigao opasno opao natalitet u Makedoniji. Neki su pominjali da je u to "umešala prste" i makedonska vlada, jer njena akcija povećavanja nataliteta – dečiji dodatak za treće dete, nije dala bog zna kakve rezultate.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    1. novembar 2016 | 19:08

    Prvo nisu nepismeni, valjda znaju da pogledaju rok trajanja, a drugo pitanje je koliko ce prosao rok uticati na ostecenje.

  • Cakano

    1. novembar 2016 | 23:32

    Ovo uopšte nije u redu, prisiljavati na svakakve načine ljude da prave decu? Eto koliko slobode imaju ljudi. Ni malo

  • alien bishop

    1. novembar 2016 | 23:28

    Mene neinteresuju ni bebe ni žene ništa tako da ovakve vesti zanimljivosti I ne čitam . Ništa me neinteresuje od čega nemam koristi a I život je težak tako da .....sve je preteško nemože se psihički ni fizički .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA