≫ 

TEŠKA NESREĆA U OSNOVNOJ ŠKOLI U BEOGRADU: Devojčica (7) radila kolut unazad, pa glavom udarila o beton

Devojčica je na velikom odmoru drugaricama želela da pokaže kako se radi kolut unazad, u jednom trenutku se uhvatila za držač koša i pala direktno na glavu udarivši o beton

  • 24

Učenica Osnovne škole “Milan Đ. Milićević” na Voždovcu L. S. (7) zadobila je frakturu lobanje nakon što je pala na glavu dok je izvodila vratolomije na konstrukciji koja drži koš. Incident se dogodio u školskom dvorištu, na velikom odmoru.

UGAŠEN POŽAR NA VOŽDOVCU: Brzom reakcijom spašen Domu za decu bez roditeljskog staranja!

Devojčica je izašla na veliki odmor sa svojim drugaricama. Želela je da im pokaže kako se radi kolut unazad. U jednom trenutku, uhvatila se za držač koša. Međutim, svoju vratolomiju nije uspela da izvede do kraja i pala je direktno na glavu udarivši o beton – objašnjava izvor.

Kako saznaju mediji, njene drugarice odmah su otrčale u školu kako bi potražile pomoć. Devojčica je u teškom stanju primljena u bolnicu i konstatovane su joj teške telesne povrede.

– Devojčica je zadržana na lečenju jer joj je konstatovana fraktura lobanje. O celom incidentu saslušani su nadležni, ali i roditelji deteta – dodaje izvor.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Sem

    2. novembar 2016 | 17:17

    Mir, mir, mir niko nije kriv. Zelim ovom nesrecnom detetu sto brzi oporavak ali mislim da je sama kriva za ovo.

  • Urke

    2. novembar 2016 | 20:02

    Kakav bre nastavnik,policajac,dezurni radnik.... Pa ko je breeee nas stitio kada smo bili mali? Imali smo domace vaspitanje,i za sva sranja smo odgovarali!!!! Zato vas molim da vise ne se..te!!! A devojcici zelim brz oporavak!

  • Gorgeous

    2. novembar 2016 | 18:06

    Užas. I ja sam stalno skakala i prevrtala se a to deca i danas rade To je stvarno nemoguće predvideti. Ne razumem zašto su roditelji bili ispitani, pa nisu oni insistirali dete da razbije glavu. Dešava se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA