SLAVOLJUBA JE TRAŽIO CEO BALKAN, A ON JE PRONAĐEN U ITALIJI: Živ je i zdrav, ali svi su FRAPIRANI porukom koju je poslao

Slavoljubova sestra Slađana ispričala je da je njenog brata prepoznao Srbin koji ga je i odveo do konzulata i objasnio mu da se za njim vodi potraga, a da je porodica zabrinuta

  • 9

Slavoljub Pavlović (36) iz Kozjaka kod Loznice, pronađen je i trenutno se nalazi u Trstu u Italiji. Ovo je danas potvrdila njegova sestra Slađana koju su obavestili iz konzulata Srbije u Trstu da im se Slavoljub javio.

MLADIĆ IZ LOZNICE NESTAO U MINHENU, mesecima niko ne zna ništa o njemu

- Javio mi se naš konzul i rekao mi da ga je Slavoljub zamolio da nas obavesti da je sa njim sve u redu i da će se javiti kada bude odlučio da to učini. Nama je važno da je živ, a sve drugo nam nije bitno - kaže Slađana.

Ona je ispričala da je njenog brata, čija se slika juče pojavila u medijima prepoznao Srbin koji ga je i odveo do konzulata i da mu je objasnio da se za njim vodi potraga, a da je porodica zabrinuta.

- Kako mi je konzul rekao, Slavoljub je bio iznenađen kada je to saznao i nije se nadao da će njegov odlazak u Trst izazvati toliku pometnju. Sad nam je lakše, nek je živ i zdrav. Konzul mu je ponudio i pomoć oko povratka kući, ali je Slavoljub rekao da će razmisliti šta će dalje da radi i da ima pravo na svoj život – priča Slađana koja je samo dan ranije alarmirala javnost putem medija da o bratu već četiri meseca nema ni traga ni glasa.

Ona je rekla da se iz Minhena poslednji put javio 28. juna i da od tog dana o njemu niko nije znao ništa.

Kada je stigao poziv iz Trsta, zamolila je konzula da do detalja proveri podatke iz pasoša kako bi bila potpuno sigurna da je reč o njenom bratu.

Pošto se sve poklopilo, shvatila je da više nema razloga za zabrinutost u nadi da će joj se Slavoljub uskoro javiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    2. novembar 2016 | 20:51

    Budala

  • Enna .fr

    2. novembar 2016 | 21:47

    Nezrelo stvorenje ,video nekoliko meseci kako zive Nemci i kako ladno mogu otici bilo gde da se ne jave roditeljima pa poletio i on,jos prepao roditelje.Sreca sto je zdrav i ziv a valjda ce i pamet sakupiti s godinama.

  • Dragica

    3. novembar 2016 | 11:07

    Pa on nije normalan.koliko je porodica brinula samo.bezobrazluk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA