SARADNJA MUP-A SRBIJE I HRVATSKE: Razmena informacija o oružju pronađenom u Jajincima

Iz Službe za odnose s javnošću hrvatskog MUP rečeno je da operativne strukture MUP-a dveju država sarađuju na osnovu potpisanih sporazuma o međunarodnoj policijskoj saradnji

  • 1

MUP Hrvatske potvrdio je danas da su policijske službe Srbije i Hrvatske ostvarile kontakte u okviru kojih su preduzete provere i razmena informacija o pronađenom oružju u blizini porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u beogradskom naselju Jajinci.

Vulin o slučaju Jajinci i eventualnoj vezi sa ambasadom SAD

Iz Službe za odnose s javnošću hrvatskog MUP rečeno je da operativne strukture MUP-a dveju država sarađuju na osnovu potpisanih sporazuma o međunarodnoj policijskoj saradnji.

Ta saradnja se, kako je navedeno, sprovodi u cilju sprečavanja počinjenih krivičnih dela, kao i otkrivanja njhovih počinitelja.

U blizini porodične kuće premijera Vučića u Jajincima, u subotu je pronađena određena količina oružja za koje je, kako je ranije saopšteno, utvrđeno da deo arsenala potiče sa ratišta u BiH i sa područja Hrvatske.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istoričar

    4. novembar 2016 | 08:05

    jel se vidjaju u karadjordjevu kao tudjman i milošević.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA