MINA RAKIĆEVIĆ JE ZVANIČNO ŽENA-ZMAJ: Upoznajte preduzetnicu godine (FOTO)

U sredini u kojoj je porodično preduzetništvo sputano nerazumevanjem i odsustvom podrške, ova nagrada je, prema rečima Rakićevićeve, došla kao potvrda da se preduzetnički trud i posvećenost ipak prepoznaju i vrednuju od strane javnosti

  • 1

Udruženje poslovnih žena Srbije po deseti put dodelilo je nagraduCvet uspeha za ženu-zmaja” najboljim preduzetnicama u Srbiji. Nagrada u kategoriji porodičnog preduzetništva dodeljena je Mini Rakićević, proizvođaču suhomesnatih proizvoda.

U sredini u kojoj je porodično preduzetništvo sputano nerazumevanjem i odsustvom podrške, ova nagrada je, prema rečima Rakićevićeve, došla kao potvrda da se preduzetnički trud i posvećenost ipak prepoznaju i vrednuju od strane javnosti:

Foto: Promo Foto: Promo

- Ne zanemarujući značaj velikih poslovnih sistema, važno je sagledati preduzetništvo kao kičmu privrede. Imamo primere kada su

male porodične firme vremenom postale uspešna srednja, pa i velika preduzeća sa izvoznim aktivnostima, baš kao i slučajeve da su porodične firme našle sebi svoju tržišnu nišu u kojoj egsistiraju i razvijaju svoje poslovanje bez pretenzicije da postanu velika preduzeća. Ovo je i naše opredeljenje, jer smo se usmerili na poseban segment tržišta i želimo da širimo svoje poslovanje samo u onoj meri u kojoj ne moramo da pravimo kompromise sa našim glavnim vrednostima, a to su vrhunski kvalitet i visoki standardi u proizvodnji.

Porodična firma nalazi se u ekološki zaštićenom području planine Kosmaj, a u proizvodnji delikatesnih proizvoda, uz pažljivo praćenje svake faze, koriste najkvalitetnije proizvode, bez veštačkih boja, aroma, emulgatora i aditiva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    4. novembar 2016 | 18:10

    Лепа, паметна, успешна.....шта рећи но КАПА ДОЛЕ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA