DAMIR JE DRŽAO DEVOJKU KAO ROBINJU U STANU: Tukao je, snimao njihov seks i pretio da će njenu ćerku zaraziti sidom!

Optuženi je žrtvi ograničio slobodu kretanja tako što joj je na mobilni telefon instalirao program za lociranje

  • 1

Sarajliji Damiru Pejoviću, koji je optužen da je duže vreme zlostavljao i držao u ropskom odnosu nemačku državljanku, Veće Kantonalnog suda produžilo je pritvor za dva meseca.

PRONAŠLI SU DEVOJKU VEZANU LANCIMA U KONTEJNERU: Kad su naišli na leš njenog dečka u blizini, otkrili su još JEZIVIJI ZLOČIN!

Tokom dokaznog postupka Tužilaštva saslušana je Nemica D.T., kao i bivša Pejovićeva supruga H. T., koju je, takođe, godinama zlostavljao. Ove informacije potvrdio je Ismet Mehić, advokat koji zastupa obe žrtve, a koji je ovaj mučni slučaj prijavio Tužilaštvu.

Nakon Mehićeve prijave, u strogoj tajnosti specijalci su organizovali akciju spasavanja nesrećne Nemice, koja je bila zatočena u stanu u ilidžanskom naselju Pejton.

Optužnica protiv Pejovića podignuta je 11. aprila ove godine, a u njoj je iznesen niz šokantnih detalja zlostavljanja, koje su obe žrtve preživele.

Naime, prema navodima optužnice, Pejović je od kraja septembra 2015. do 17. januara ove godine, dok je bio u vezi sa T. D, postepeno uspostavio kontrolu nad njenim ličnim i profesionalnim životom i stavio je u ropski položaj. On joj je u decembru 2015. ograničio slobodu kretanja tako što joj je na mobilni telefon instalirao program za lociranje, kako bi imao uvid gde se ona nalazi. Od 17. januara T. D. nije mogla nikuda da ide niti da stupi u kontakt sa nekim bez Pejovićevog dopuštenja.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

On ju je na takav odnos prinudio tako što ju je fotografisao tokom seksualnog odnosa na početku veze, kada je napravio i nekoliko video-snimaka dok su imali seks, kao garanciju da ga ne bi prijavila policiji.

Takođe, 17. januara od 13 do 18 sati u vikendici u Hadžićima, koja je vlasništvo nesrećne Nemice, Pejović ju je brutalno pretukao. Rukama ju je udarao po glavi, ramenima, nogama i ostatku tela. U jednom momentu uhvatio ju je za glavu i, držeći je za kosu, njenom glavom udario staklo slike na zidu iznad kamina u vikendici. Ona je tada zadobila lake povrede, nagnječeni su joj slepoočnica i ušna školjka.

Optuženi je pretio da će T. D. i njenu maloletnu ćerku ubiti tako što će im poslati narkomana da ih ubode iglom zaraženom hepatitisom i HIV-om. Žrtva je sa svog računa podigla 60.000 konvertibilnih maraka (30.000 evra), koje je odmah morala da preda Pejoviću kako bi se iskupila za svoje “loše ponašanje”. On je za taj novac kupio sebi automobil i sportske motocikle.

(Telegraf.rs/ Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosna

    6. novembar 2016 | 22:14

    Koji sotonas, to treba lincovat na trgu javno kao u kaubojsko doba. Kvari ugled neduznih bosanaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA