SPREMA SE ČISTKA U FBI POSLE IZBORA: Obama planira da otpusti direktora zbog Hilari Klinton (VIDEO)

Takođe se u knjizi može pročitati i kako je starija savetnica, Valerie Džaret, rekla predsedniku da mora da otpusti direktora FBI Džejmsa Komeja posle izbora

  • 0

Jedan od najprodavanijih autora Njujork Tajmsa, Ed Klein, objavio je svoju četvrtu knjigu o Klintonovima od 2005. godine, pod nazivom "Krivi kao greh". On u knjizi otkriva kakve je sastanke Bil Klinton imao u predsedničkoj biblioteci sa ženskim stažistima, kao i detalje oko zdravstvene krize Hilari Klinton.

(UŽIVO) AMERIKANCI BIRAJU 45. PREDSEDNIKA, TRAMP ILI HILARI: Izbori već počeli, stigli i prvi rezultati (LIVESTREAM)

Takođe se u knjizi može pročitati i kako je starija savetnica, Valerie Džaret, rekla predsedniku da mora da otpusti direktora FBI Džejmsa Komeja posle izbora. Obama se složio da je vreme da se otpusti najveći američki policajac.

Prema izvorima bliskim Beloj kući, njih dvoje su poslednjih par dana vodili brojne diskusije na ovu temu.

Predsednik je bio besan na direktora FBI zbog istrage povodom Hilarinih mejlova i to samo 11 dana pred izbore, da bi potom dva dana pred izbore izjavio kako nema osnova za preduzimanje bilo kakvih zakonskih mera protiv Hilari Klinton.

Međutim, Barak Obama je oklevao da smeni Komeja, kako ga ne bi optužili da ometa istragu. Ali starija savetnica, smatara da predsednik to treba da uradi, i da bi imao i podršku u Kongresu za ovakav potez.

Postoje i informacije iz samog FBI koje poručuju da bi Komej mogao da ode sa pozicije direktora i pre nego što predsednik dobije priliku da reaguje. U toj ustanovi smatraju da je naneo težak udarac FBI ali i da nema više poverenje svog osoblja. Njegovi agenti u sve većem broju traže njegovu ostavku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA