KLINTONOVA ŽELI RAT SA RUSIJOM: Džil Stajn napala protivkandidatkinju za predsednika SAD

- Na ovim izborima ne biramo samo kakav svet želimo i hoće li on ići napred, već da li će planete uopšte biti - upozorava Džil Stajn

  • 15

Na predsedničkim izborima u Americi kandidat "Zelenih" za predsenika Džil Stajn tvrdi da ako Hilari Klinton pobedi na izborima da će tu državu uvesti u rat sa Rusijom.

(UŽIVO) AMERIKANCI BIRAJU 45. PREDSEDNIKA, TRAMP ILI HILARI: Biračka mesta otvorena na celoj Istočnoj obali (VIDEO) (LIVESTREAM)

- Na ovim izborima ne biramo samo kakav svet želimo i hoće li on ići napred, već da li će planete uopšte biti - upozorava Stajn i tvrdi da militarizam Klintonove preti atomskim holokaustom.

Iako je Stajnova protivnik republikanskog kandidata Donalda Trampa, ona smatra da je Klintonova ratni huškač i upozorava da je kao državni sekretar SAD uvela Ameriku u rat u Libiji.

Stajnova je u intervjuu "Foks biznisu" upozorila na nameru Klinotonove da uvede "zonu zabranjenih letova" u Siriji, a to je zapravo - objava rata Rusiji.

- Sviđalo se to nekome ili ne, Rusiju štiti međunarodno pravo i ona prema zakonu ima pravo da bude u Siriji (poziv sirijske Vlade). Ako proglasimo  "zabranjenu zonu" to znači da se moramo pripremiti za rat sa Moskvom - navodi Stajnova.

Ona je napadala Klintonovu i zbog korupcije, te veza sa Saudijskom Arabijom, nazvavši je "kraljicom korupcije".

U Sjedinjenim Američkim Državama danas se održavaju predsednički izbori na kojima 225 miliona Amerikanaca sa pravom glasa odlučuje između demokratskog kandidata Hilari Klinton i republikanskog Donalda Trampa.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pixy

    8. novembar 2016 | 16:10

    Upravo ono sto ce se desiti,sledi nam nuklearni holokaust,narocito ako pobedi Hilari,tako da sve je ostalo nebitno,jos ako je tesko bolesna,porodica joj je takva kakva jeste,sta to ona moze izgubiti

  • Mlj1228

    8. novembar 2016 | 15:52

    Nista tu nema novoga. Ova vestica zeli, i uspece, da izazove treci svetski rat. Naravno , nije ona sama svi stari , ali i novi ,fasisti su sa njom. Tramp nije cvecka, ali je mnogo manje zlo za planetu od ove vestice. Molite Boga da ona ne dobije , jer nam treci svetski rat nece izmaci. Ona nece Bog-zna sta izgubiti, jer je vec operisana od tumora na mozgu , ali ce zato uvuci svet u nuklear i rat.

  • SERGIJE

    8. novembar 2016 | 18:04

    Gospoja se bas i ne razumje u računicu. Ovaj put ce da zagrmi na američkom tlu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA