≫ 

PRVI REZULTATI IZLAZNIH ANKETA: Da li ovi podaci pokazuju ko je novi predsednik SAD?

Stigli su prvi rezultati nakon izlaznih anketa

  • 7

Na osnovu novih podataka nakon izlaznih anketa, koje je preneo CNN, pristalice Donalda Trampa imaju razloga za radost.

(UŽIVO) AMERIKA NA NOGAMA: Klintonova vodi, Trampu je potreba samo jedna stvar da dođe do PREOKRETA (FOTO) (VIDEO) (LIVESTREAM)

Naime, od ukupnog broja birača, na osnovu izlaznih anketa, 70 odsto njih su bili belci, 12 procenata su Latinoamerikanci, 11 odsto Afromaerikanaci i 4 procenata su glasači poreklom iz Azije.

BAHANALIJE U BELOJ KUĆI: Goli Tramp već slavi sa lepoticama u OVALNOM KABINETU, odmah je navalio na MIS MEKSIKA (VIDEO 18+)

Razlog zbog kojeg se Trampove pristalice raduju jeste taj što je procenat birača koji su belci visok. A svi znaju kakve je oštre govore imao kandidat Republikanaca protiv Latinoamerikanaca, a takođe i prema ljudima koji su druge vere, posebno prema muslimanima. Pojedini analitičari tvrdili su da je njegova šansa u većoj izlaznosti bele populacije Amerikanaca na izbore.

Ipak, Trampove pristalice ne bi trebalo da se raduju prerano. Prebrojavanje glasova je daleko od kraja, i sigurno je da će se ovi procenti tokom noći promeniti.

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA