TRAMP HOĆE DA SMESTI HILARI IZA REŠETAKA: Pokreće istragu protiv Klintonove zbog svih njenih laži i prevara?!

Prošlog meseca, Tramp je obećao da će staviti Klintonovu iza rešetaka, napadajući je zbog upotrebe privatnog naloga za elektronsku poštu dok je bila državna sekretarka od 2009. do 2013, ocenivši da je ona time ugrozila nacionalnu bezbednost

  • 11

Menadžerka tima novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa danas nije isključila mogućnost imenovanja tužioca koji će voditi istragu o aktivnostima Hilari Klinton dok je bila državna sekretarka pod mandatom predsednika Baraka Obame, čime je Tramp zapretio tokom predizborne debate, javlja Rojters.

(UŽIVO) DONALD TRAMP JE 45. PREDSEDNIK SAD: Ovo je osveta belačke radničke klase, tvrde stručnjaci (FOTO) (VIDEO)

Tramp i novoizabrani potpredsednik SAD Majk Pens "nastoje da ujedine zemlju, ali nismo razgovarali o tome (imenovanju tužioca) proteklih dana, i mislim da će se to razmotriti kada na to dođe red", rekla je Kelijan Konvej za TV mrežu Em-Es-En-Bi-Si.

Ona je slične komentare iznela i za Ej-Bi-Si i Si-En-En, dan nakon što je republikanski predsednički kandidat iznenadio svet porazivši demokratsku protivkandidatkinju Hilari Klinton.

Prošlog meseca, Tramp je obećao da će staviti Klintonovu iza rešetaka, napadajući je zbog upotrebe privatnog naloga za elektronsku poštu dok je bila državna sekretarka od 2009. do 2013, ocenivši da je ona time ugrozila nacionalnu bezbednost.

- Ako pobedim, naložiću svom javnom tužiocu da imenuje specijalnog tužioca koji će se pozabaviti tim slučajem. Jer nikada nije bilo toliko laži i toliko prevara - rekao je Tramp tokom debate sa Klintinovom pre tačno mesec dana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SERGIJE

    9. novembar 2016 | 17:50

    Gospidža kliPton i treba da ide u pržun i njen husbend prvo zbog ratnog zlocina

  • CoaraPfk

    9. novembar 2016 | 17:09

    Samo napred,Srbija je uz tebe,hapsi ih sve!

  • Ljuba

    9. novembar 2016 | 18:12

    Nema sta on njoj da smesta, jer je stara majka smestila sama sebi svojim zlikovackim cinjenjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA