≫ 

Toliko mrze Trampa da su ga povezali s bombardovanjem Kula bliznakinja (FOTO)

Mržnja prema Trampu je ogromna, pa se postavlja pitanje ko je uopšte glasao za njega kad se stiče utisak da ga "niko ne voli"

  • 4

Na predsedničkim izborima ubedljivu pobedu odneo je Donald Tramp, a uprkos rezultatima, Amerikanci ga masovno preziru - prave podrugljive fotografije, pa se stiče lažni utisak da za njega niko nije glasao.

KLINTONOVA SAMO ŠTO NIJE ZAPLAKALA PRED MILIONIMA LJUDI: Nemoćna, prvi put govori posle poraza!

Meme su osvojile društvene mreže, te je jedna od njih i ona na kojoj se datum 11. septembar dovodi u vezu sa 9. novembrom - samo su obrnuti mesc i dan. Ispod te fotografije provlači se samo jedna reč, koja udara direkt - SLUČAJNOST?

Da li je u pitanju puka slučajnost ili ne, ali teško može promaći ćinjenica da se pobeda Donalda Trampa u trci za američkog predsenika desila devetog novembra (11/9), datuma koji sadrži identične brojeve kao i najveća tragedija koja je ikada zadesila američki narod - napad na Kule bliznakinje u Njujorku, koja se desila svima poznatog jedanaestog septembra (9/11).

Ova podudarnost odjeknula je društvenim mrežama te se sada svi pitaju preti li Americi nova katastrofa i da li pobeda kontroverznog biznismena označava pretnju po ceo svet.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives, Wikipedia, Guliver/Photo by Mark Wilson/Getty Images Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives, Wikipedia, Guliver/Photo by Mark Wilson/Getty Images

Između ostalog, na fotografijama se može videti lik Trampa i Hilari, a uz nju rečenica - Nije važno ko će pobediti. Predsednik Amerike će svakako biti jedna plavuša od ove dve:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Osim fotografija, Tviter je preplavio haštag #caliexit, kojim građani Kalifornije pozivaju svoje sunarodnike da izađu na referendum o otcepljenju od SAD. Ovakve ideje postojale su i pre izbora, a pokret za otcepljenje nazvan je Yes California. Međutim, Trampovom pobedom one su samo još više pojačane.

Takođe, panika se diže i u Albaniji zbog slovenskog porekla prve dame Amerike, a slične burne reakcije odjekuju širom sveta.

Neredi su se s Tvitera preselili i na ulice zemlje, gde se mogu videti zapaljene zastave, a protesti su i ispred Bele kuće, gde nezadovolni Amerikanci urlaju protiv Trampa.

PALILI AMERIČKE ZASTAVE I PSOVALI TRAMPA: Ludilo obuzelo SAD, neredi pred Belom kućom, gore ulice (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko@

    9. novembar 2016 | 21:30

    Američki narod su bili indijanci i odavno su oni svojh tragediju završili,a ovo su sve došljaci robijaši tj.potomci robijaša

  • Dr.Srbin

    9. novembar 2016 | 18:50

    To je ta demmokratija

  • el washington nusra front

    9. novembar 2016 | 21:23

    da li amerikanci ikoga vole i ne preziru osim samih sebe?! birali su izmedu onog tko bi unistio cijelu planetu ili onog tko bi unistio samo ameriku pa su odlucili da sacuvaju svijet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA