PRVE GRUDI AMERIKE: Zbog nje će i najveći hejteri da zavole Trampa (FOTO) (VIDEO)

Majka troje dece, poslovna žena i ćerka čije mišljenje otac, novi predsednik Amerike, uvažava

  • 5

Za Ivanku Tramp (34), poslovnu ženu i izvršnu potpredsednicu Tramp organizacije i majku troje dece, koriste se opisi kao "najsjajnija zvezda Trampovog porodičnog ansambla". Sam otac redovno je označava kao miljenicu, među decom. Nije imuna ni na modu pa ima i svoju liniju, nazvanu po imenu, koja obuhvata obuću, odeću i torbe.

NJIHOVI RODITELJI VODE PRLJAVU KAMPANJU, A ONE SE DRUŽE: Ivanka Tramp i Čelzi Klinton otkrivaju o kome i čemu tračare (FOTO)

Komentatori navode da je upravo ona bila jedna od najvažnijih ljudi u očevoj kampanji, jer je toplinom kojom je zračila, kao i zdravim razumom osvajala glasače. Artikulisana, smirena i fokusirana, Ivanka je "sušta suprotnost svom ocu". Dok ostali članovi porodice daju "zapaljive" izjave i plagiraju govore, njen "dosije" ostaje netaknut.

Foto: Guliver/ Dimitrios Kambouris/Getty Images for QVC Foto: Guliver/ Dimitrios Kambouris/Getty Images for QVC
Foto: Guliver/Dimitrios Kambouris/Getty Images Foto: Guliver/Dimitrios Kambouris/Getty Images

Ivanka je rođena 1981. godine u Njujorku i jedina je Trampova ćerka iz braka sa češkom sportistkinjom i modelom Ivanom Tramp. Na Menhetnu je pohađala školu koju i Džeki Kenedi, a potom je u Konektikatu učila u školi koju je pohađao i Don Kenedi.

Foto: Guliver/ Andrew H. Walker/Getty Images Foto: Guliver/ Andrew H. Walker/Getty Images

U porodičnom poslu, Ivanka je zadobila toliko očevo poverenje, kakvo nema nijedna njegova (bivša ili sadašnja) supruga, ali ni direktor.

Foto: Guliver/ Dimitrios Kambouris/Getty Images for QVC Foto: Guliver/ Dimitrios Kambouris/Getty Images for QVC

Odgajana je kao prezbiteranka, ali je 2009. godine promenila veru u judaizam, kada se udala za Džereda Kušnera. Mnogi smatraju da će zapravo ona biti "prava prva dama", jer Melanija Tramp to svakako nije.

Foto: Guliver/Paul Hawthorne/Getty Images Foto: Guliver/Paul Hawthorne/Getty Images

- Donald stvarno sluša Ivanku i to ne mislim da je samo sluša, već poštuje njeno mišljenje - kaže Karl Jicah, prijatelj Trampovih. Ona je svakako jedna od retkih koja može da utiče na očevo mišljenje.

Sebe je za Vog opisala kao "veoma modernu", ali i "veoma tradicionalnu osobu", kao i da je njena promena vere bila "odlična odluka".

(Telegraf.rs / Izvor: theweek.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA