TRAMP ĆE KAO PREDSEDNIK ZARAĐIVATI SITNIŠ: Ovoliku će platu da dobija kad stupi na funkciju

On je ranije rekao da, ako postane predsednik, neće uzeti "ni dolara" od ovog iznosa

  • 2

Novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa bi, prema pisanju američkih medija, trebalo da očekuje godišnja plata od oko 400.000 dolara za koju nije sigurno da će je on uopšte koristiti.

(UŽIVO) SVET I DALJE U ŠOKU NAKON TRAMPOVE POBEDE: Obama ga danas dočekuje u Beloj kući (FOTO) (VIDEO)

Kako prenose banjalučke "Nezavisne novine", kontroverzni milijarder će na novoj funkciji, imajući u vidu njegove "navike", zarađivati sitniš.

Podseća se da se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 3,7 milijardi dolara, da se, pošto nije javno objavio papire o povraćaju poreza, u svetu vodi velika debata oko toga koliko je zaista "težak" Tramp.

On je ranije rekao da, ako postane predsednik, neće uzeti "ni dolara" od ovog iznosa, ali još ostaje da se vidi da li će uraditi ono što su uradili Herbert Huver i Džon Ficdžerald Kenedi, koji su predsedničku platu donirali u humanitarne svrhe.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    10. novembar 2016 | 12:10

    Meni je drago sto je pobedio dosta je bilo lazne demokratije nadam se da ce uraditi sve sto je reko u vrzi rusije i nato pakta

  • Mile

    11. novembar 2016 | 15:01

    Kakva Kanada u Siriju Irak Somaliju Avganistan ramo gde su nspravili pokolj. Jedna Sirija nije imala jedan dolar duga a sada nemaju ljudi ni kuću ni posao ni državu ni za puko preživljavanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA