ČOVEK KOJI JE PREDVIDEO DA ĆE TRAMP POBEDITI upozorava sve da obavezno moraju da urade OVIH 5 STVARI posle izbora (VIDEO)

- Svi moraju prestati govoriti kako su zatečeni i šokirani. Sve vreme ste živeli u zabludama i niste obraćali pažnju na svoje sugrađane i na njihov očaj. Nakon što su godinama zanemarivani od obe stranke, njihov bes i potreba za osvetom prema sistemu je porasla - tvrdi Mur

  • 3

Poznati američki dokumentarista Majkl Mur, dobitnik "Zlatne palme" za film "Farenhajt 9/11", koji je stalno tvrdio da će Tramp postati predsednik bez obzira na ankete, poziva članstvo da zauzme Demokratsku stranku i "vrati je u ruke naroda".

(UŽIVO) AMERIKA DOŠLA DO TAČKE PUCANJA: Haos zbog Trampa je počeo, protesti i tuče širom zemlje (FOTO) (VIDEO)

On je na društvenim mrežama objavio šta bi trebalo da se hitno uradi odmah nakon pobede Donalda Trampa.

- Treba zauzeti Demokratsku stranku i vratiti je nazad u ruke naroda. Očajnički su nas izneverili - poručuje Mur.

On smatra da bi trebalo dati otkaz svim komentatorima, prognostičarima, analitičarima i anketarima u medijima koji su neumorno "gurali" svoju priču o tome da će kandidat demokrata Hilari Klinton da pobedi, odbijajući da se suoče sa pravim stanjem u društvu.

- Ti isti ljudi sada pametuju o tome kako treba da pronađemo jedinstvo, savladamo podele i ujedinimo se. Nastaviće da izvlače takve gluposti i u narednim danima. Ne slušajte ih - poručuje Mur svima koji su nezadovoljni rezultatima izbora.

Prema njegovom mišljenju, "svaki član Demokratske stranke u Kongresu koji nije spreman na borbu, otpor i opstrukciju, na način na koji su republikanci sputavali Obamu svakoga dana poslednjih osam godina, mora se skloniti s puta".

Foto: Guliver/Dimitrios Kambouris/Getty Images, Tanjug/AP Foto: Guliver/Dimitrios Kambouris/Getty Images, Tanjug/AP

- Svi moraju prestati govoriti kako su zatečeni i šokirani. Sve vreme ste živeli u zabludama i niste obraćali pažnju na svoje sugrađane i na njihov očaj. Nakon što su godinama zanemarivani od obe stranke, njihov bes i potreba za osvetom prema sistemu je porasla - tvrdi Mur.

On ukazuje da se u tom trenutku pojavila TV zvezda Tramp koja im se dopadala, sa planom da uništi obe stranke i da im svima kaže: "Dajem vam otkaz!".

- Trampova pobeda nije iznenađenje. Taj čovek nikada nije bio samo šala. Time što su ga tako tretirali, samo su ga ojačali - smatra Mur.

On ukazuje da je Tramp pobedio iako nije doneo ukupno najviše glasova, ali da u SAD važi "suludi izborni sistem iz 18. veka".

Majkl Mur je još u oktobru izjavio da Tramp sigurno pobeđuje jer se obraća siromašnim i zanemarenim ljudima, pošto veruje da će ga oni dovesti na vlast.

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagondzija

    10. novembar 2016 | 15:58

    jedan je Donald Tramp

  • Panda majstor

    10. novembar 2016 | 17:00

    A kome treba političar da se obraća, bogatim i onima koji se od novca i Nesa iživljavaju. Pa sirotinje je mnogo više nego bogatih.

  • Муса Кесеџија

    10. novembar 2016 | 20:33

    Сада је ред на ЕУ институције!!! Напред Трамп!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA