≫ 

ANA I NJEN DEČKO SU IMALI SEKS U KOLIMA DO SMRTI: Napravili su jednu užasnu grešku koja ih je ubila! (FOTO)

Porodica je krenula da traži mladića i njegovu devojku, a onda su naišli na njihova zagrljena gola tela u "škodi"

  • 3

Dvoje mladih ljubavnika umrlo je dok su imali seks u upaljenim kolima jer su se otrovali ugljen-monoksidom

Umrli dok su imali seks u upaljenim kolima (VIDEO)

Mladi Artem S. i Ana D. pronađeni su goli i zagrljeni u Artemovoj Škodi Feliciji u zaključanoj garaži nekoliko sati nakon što su rekli da kreću u šetnju. Njihovi prijatelji su rekli da su često koristili garažu za svoje romantične susrete.

Policajci veruju da su oni napravili smrtonosnu grešku time što su ostavili upaljen auto kako bi se lakše izborili sa temperaturom ispod nule u gradu Ufa. Prema rečima njihovih prijatelja Artem i Ana su se viđali tek nekoliko meseci. Te večeri kad su umrli, proveli su neko vreme u Artemovoj porodičnoj kući i rekli su da idu da se malo prošetaju.

Pošto se nisu vratili ni posle nekoliko sati, zabrinuta Artemova porodica pokrenula je potragu i tad su našli njihova zagrljena, gola tela u "škodi". Artemov blizak prijatelj rekao je da je njegova veza sa Anom bila toliko sveža da on nikoga od svojih prijatelja nije upoznao sa njom. Kako izveštavaju lokalni mediji, ovaj osamnaestogodišnjak je trebalo da završi ugostiteljsku školu, ali je imao san da otvori radionicu za popravku automobila.

Ova tragična priča pokrenula je brojne rasprave na forumima na internetu.

- Ovakve stvari se dešavaju prilično često. Sigurnije je imati seksualni odnos iza kontejnera nego u garaži - napisala je jedna osoba na forumu.

Neko drugi je prokomentarisao da su umrli na lep način jer se to desilo dok su bili lepo raspoloženi. Grad Ufa je glavni grad republike Baškortosan i predstavlja njen industrijski, ekonomski, naučni i kulturni centar.

Njihove fotografije možete da vidite OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA