10

POSLEDNJI POZDRAV: Pao je sa motora posle stravične nesreće, ležao krvav na zemlji i govorio ove reči (VIDEO)

Posle nesreće, odlučio je da pošalje poruku porodici i prijateljima i da im kaže koliko ih voli

Kevin Dipenbrok
Printskrin: Youtube / Knoxville News Sentinel

Otkriven je srceparajući snimak muškarca iz Teksasa koji upućuje poslednji pozdrav svojoj porodici nakon što je imao nesreću na motociklu tokom koje je zamalo poginuo. 

OVO SE ZOVE SREĆA U NESREĆI: Motociklista se zakucao u GRADSKI AUTOBUS, a onda se dogodilo nešto što niko nije očekivao!

Četrdesetjednogodišnji Kevin Dipenbrok ležao je na zemlji, prekriven krvlju napravio je snimak koji je posvetio svojoj porodici. Vozio je motor sa svojim kolegom Filipom Politom, a nesreća se dogodila kada se Kevin zakucao u Filipov motor nakon što je on iznenada zakočio.

Posle sudara obojica su sletela sa puta i skotrljali se niz nasip, s time što je Filip Polito poginuo.

Dipenbrok je takođe bio ozbiljno povređen i veruje se da su mu u tom trenutku preostali minuti u životu bili ograničeni. Da bi bio siguran da će reći sve što je želeo, uspeo je da pronađe svoj mobilni telefon i da snimi poruku za svoju porodicu i prijatelje. Kada je četrdesetjednogodišnjak tek doživeo ozbiljnu nesreću, shvatio je mora da pronađe način da najbližima kaže koliko ih voli. Nakon bizarnog sudara Filip Polito je pronađen mrtav, dok je Dipenbrok pretrpeo brojne povrede i mislio je da će ubrzo umreti. U tim trenucima odlučio je da pošalje poruku svojim prijateljima i porodici i evo šta je rekao:

– Zdravo svima. Napravio sam sr**e i to je sve što imam da kažem. To se desilo oko 10.30 jutros. Od tada ležim ovde, na oko 15 metara dole u jaruzi. Samo sam hteo kažem da vas volim. Izvinite što sam bio glup, ali znate da je to ono što ja radim – rekao je na snimku Kevin.

Nekim čudom, jedan par je prolazio blizu tog mesta i čuli su Dipenbroka kako doziva u pomoć. Pronađen je 27 sati posle nesreće i odmah je helikopterom prevezen u bolnicu gde je utvrđeno da su mu probušena pluća, slomljena rebra i naprsla kičma.

Nikada nemojte da zaboravite da kažete ljudima da ih volite. To je bilo jedino o čemu sam mogao da mislim kada sam bio tamo dole. Ljudima ne govorite dovoljno da ih volite. Nikad ne provedete dovoljno vremena sa svojim roditeljima niti ljudima sa kojima ste bliski – rekao je Dipenbrok lokalnoj stanici.

Ništa pametnije nikada nije izgovorio.

Kevinovo poslednje zbogom pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Izvor: viralthread.com)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: krv, Motocikl, Nesreća, pad, pozdrav, Snimak, Teksas
Popularni komentari
 • h
  heisenberg

  Uzeo telefon i nije pozvao hitnu vec se snimao ceo dan??

 • J
  Jug

  A što nije telefonom pozvao pomoć???

 • B
  Bizon

  Bolje da je pozvao hitnu.

foto dana

video dana