≫ 

NEZASITA PROFESORKA SLALA SVOJE SEKSI FOTKE UČENICIMA, a onda je imala seks sa njih troje! (FOTO)

- Rekla im je da je imala seksualnu vezu sa dvojicom učenika, a da sa trećim učenikom nije imala seks nego da su se samo ljubili - rekao je policajac koji je radio na slučaju

  • 20
Foto: Port Barre Police Department Foto: Port Barre Police Department

Profesorka fizičkog, koja je inače udata, uhapšena je i suočava se sa optužbama da je imala seksualne odnose sa trojicom učenika

NEVALJALA PROFESORKA: Slala bezobrazne fotografije i snimke svom učeniku, zbog toga je morala da plati (VIDEO)

Šef policije Don Bodreaks rekao je da je Nikol Ajmond (45) danas uhapšena pod optužbom da je imala nedozvoljene seksualne odnose sa tri osobe. Policija je započela istragu prošle nedelje nakon što su dobili poziv jednog zabrinutog roditelja učenika koji ide u srednju školu Port Ber u Lujzijani, gde je Ajmond trener ženskog košarkaškog tima.

Iz policije su rekli da godinama dobijaju informacije da profesori imaju seks sa učenicima, ali ovo je prvi put da su im dostavljeni konkretni dokazi. Rekli su kako su, nakon što su razgovarali sa dvojicom učenika, u njihovim telefonima pronašli gole fotografije osumnjičene profesorke. 

Nakon što je uhapšena, priznala je inspektorima da je imala seks sa dvojicom učenika, ali je to učinila tek nakon što je videla svoje fotografije.

- Rekla im je da je imala seksualnu vezu sa dvojicom učenika, a da sa trećim učenikom nije imala seks nego da su se samo ljubili - rekao je policajac Bodreaks.

Printskrin: YouTube/ PCHS Printskrin: YouTube/PCHS

Takođe je dodao kako Ajmond nije prekršila ni jedan zakon jer učenici imaju preko 17 godina, a u Lujzijani, uz njihov pristamak, dozvoljeno je imati seks sa mladima koji imaju toliko godina.

- Sa druge strane postoji drugi zakon koji zabranjuje profesorima da se upuštaju u sekusalnu vezu sa učenicima koji imaju manje od 21 godinu - rekao je Bodreaks.

Ajmond je optužena za tri kršenja zakona, tako što je kao profesor imala seks sa učenicima i određena joj je kaucija od 75.000 dolara. Iz škole su rekli da im je jedino stalo do dobrobiti njihovih učenika. 

- Svesni smo šta se dogodilo i istražujemo nove optužbe koje se tiču zaposlene u školi Port Ber. Želimo da se društvo uveri u to da ozbiljno shvatamo sve pritužbe i da ćemo da učinimo sve da se pobrinemo za sigurnost i dobrobit učenika. Više nećemo komentarisati ovaj slučaj - rekli su iz škole.

Bodreaks je dodao kako su inspektori istovremeno istraživali još jedan slučaj seksualne veze između profesora i učenika/ce u istoj školi, ali u tom slučaju nisu pronađeni nikakvi dokazi.

(Telegraf.rs / Izvor: news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    14. novembar 2016 | 21:59

    Pa sta? Ako deca to zele, neka ih nek se uce

  • LudZbunjen

    14. novembar 2016 | 22:58

    Gde su bile te profesorke kad smo mi bili u skoli sve bi ih cepo za petaka :)

  • reptilian killer

    14. novembar 2016 | 23:34

    Nek se uce deca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA